NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Vaikų žaidimai

Kaina: 13,99 €
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2024-04-30 13.99 InStock
Į krepšelį 13,99 € Kaina

Knygos "Vaikų žaidimai" aprašymas

Pagaliau žaidžiame. Mano pasirinktą žaidimą. Paskutinįkart pasuku karuselę ir atsitraukiu. „Turėjai su manimi pažaisti“, — pakartoju, nors ji manęs nebegirdi.

Vieną vėlyvą vasaros vakarą detektyvė Kima Stoun atvyksta į Heiden Hilio parką, kur mato įvykdytą siaubingą nusikaltimą: pagyvenusi moteris dygliuota viela pririšta prie sūpynių, o ant sprando peiliu jai išraižyta raidė X.

Nusikaltimo auka yra į pensiją išėjusi koledžo profesorė Belinda Evans, kurios specializacijos sritis — vaikų psichologija. Kai jos namuose randamas sukrautas kelioninis krepšys, Kima su komanda pradeda narplioti painius moters ir jos sesers Veronikos santykius.

Netrukus randami dar du X raide pažymėti lavonai, tad Kima supranta medžiojanti ritualinį serijinį žudiką. O visos trys aukos susijusios su kasmečiu vunderkindų konkursu.

Taigi, Kimai su komanda nėra kada mindžikuoti — jie susidūrė su vienu žiauriausių žudikų savo praktikoje. Kad jį sučiuptų, turi patikrinti kiekvieną konkurso dalyvį, net jei šis dalyvavo renginyje prieš keletą dešimtmečių. Laukia išties milžiniška užduotis. Ar Kima perpras žudiko užmačias ir spės pastoti jam kelią, kol piktadarys nenužudė dar vienos aukos?

Bestselerių autorės Angelos Marsons trileris „Vaikų žaidimai“ apie tamsiąją vunderkindų pusę visiškai prikaustys jūsų dėmesį.

„Galiu tik pagirti šią puikią seriją. Kiekviena nauja istorija tik gerėja. Labai rekomenduoju visiems, kas mėgsta originalius, paslaptingus ir kokybiškus trilerius.“
Bookish

„Nuostabu!.. Viena labiausiai įtraukiančių knygų pradžių, kokias tik esu skaičiusi. Detektyvė inspektorė Kima Stoun — mano mėgstamiausia trilerio žanro veikėja... Stipri ir įtraukianti knyga. Išties labai rekomenduoju!“
Donnasbookblog

„Angela Marsons — detektyvų žanro karalienė. Ji moka kiekvieną istoriją pateikti žmogiškai, dievinu šią autorę. Velniškai NUOSTABU.“
Postcard Reviews


  • Autorius: Angela Marsons
  • Serija: Detektyvė Kima Stoun
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 336
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094901027
  • Vertėjas: Renata Vereikienė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Vaikų žaidimai"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Vaikų žaidimai", Angela Marsons. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Angela Marsons su knyga "Vaikų žaidimai" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Vaikų žaidimai" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Angela Marsons. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Vaikų žaidimai" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Vaikų žaidimai" perkama kartu