Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kelyje

4.6
(8 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 10,99 €
Kaina su kodu: 9,89 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-08-31 Petras G

Nesitikėjau, kad tai puikus romanas. Skaičiau taupydamas - kad ilgiau jausčiausi tarp knygos herojų, kurie priminė mano jaunystę


2024-04-30 10.99 InStock
Į krepšelį 9,89 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Kelyje" aprašymas

Romane „Kelyje“ persipina 9-ojo dešimtmečio Lietuvos istoriniai, politiniai įvykiai su kasdieniais žmonių rūpesčiais, bandymais išgyventi besikeičiančioje realybėje. Santvarkos kaita, suirus Sovietų sąjungai, įneša begalę rūpesčių profesinėje srityje, vertybių paieškose, asmenybės raidoje. Tik vienas dalykas - meilė, lieka nenuvertėjusi gyvenimo sūkuriuose...

Romano „Kelyje“ pasakojimas siejasi su tikrais įvykiais, vykusiais Lietuvoje, tačiau veikiantys asmenys, vardai, įmonės yra išgalvoti, sukurti tik autoriaus vaizduotės. Aprašomo laikmečio patirtys ir istorijos yra aprašytos laisvai, kūrybiškai jas interpretuojant, todėl bet koks sutapimas su konkrečiais asmenimis ar įvykiais yra visiškas atsitiktinumas – pristatoma knygos pradžioje.

ATSILIEPIMAI

Iš Messenger

Pone Broniau, dėkoju Jums už knygos KELYJE skaitymo malonumą! Iš pradžių norėjau rašyti „tikrai ne blogiau, nei...", bet ne. Tiesiog gera knyga, įtraukiantis siužetas, graži kalba. Ir, neslėpsiu, likau šiek tiek šokiruota: mano karta turbūt didesni puritonai . Dar kartą labai ačiū!
J.T

Labas rytas! Ačiū už knygą „Kelyje“! Ką tik baigiau skaityt. Sužavėjo... Nors pradėjus skaityt mano pirma mintis buvo „vėl į tuos pačius vartus”, kaip blogai tada buvo ir pan... Užaugau neturinti tvirtos nuomonės, nes vieni seneliai buvo už laisvą Lietuvą, kiti reiškė nuolankumą Tarybų Sąjungai. Todėl politikavimų vengiu, išlikęs nuo vaikystės noras nediskutuot, kad išlikt gera abiem pusėms. Na, bet apie knygą dabar... Puiki! Kadangi laiko skaityt neturiu per daug, skaičiau mėnesį po truputį, po to aš ją jau pradėjau taupyti. Labai labai patiko, gale ir ašara nuriedėjo. Tikiuosi perskaityt dar ne vieną Jūsų kūrinį.
A.B.

Iš Facebook

Romanas puikus. Jau trejetas perskaitė mūsų egzempliorių... Aš net neįtariau, kad ir tokį talentą pats turi. Puiki mūsų šalies virsmo istorija - ypač jaunimui... Tai gal ir daugiau dar bus?
G.N.

Esu labai dėkinga už knygą. Perskaičiau su didžiausiu malonumu! Siužetas įtraukiantis, detalės apgalvotos, aprašymai vaizdingi, dialogai gyvi. Jūs tikrai turite talentą O labiausiai sveikinu ir džiaugiuosi dėl to, kad parašyta knyga yra nuostabus palikimas, labai asmeniškas patirties, pojūčių perdavimas, atminties įprasminimas. Ačiū Jums už tai.
E.G.



Kiti taip pat domėjosi


2021-08-31

Nesitikėjau, kad tai puikus romanas. Skaičiau taupydamas - kad ilgiau jausčiausi tarp knygos herojų, kurie priminė mano jaunystę

2021-03-28

Verta paskaityti. Įtraukia, siužetas įdomus, nuo sovietmečio iki šių dienų aktualijų. Net apie Gerovės valstybę puikus apibrėžimas! Rekomenduoju, patiks.

2021-03-25

Puikus autoriaus debiutas! Įtaigiai kuriami romano personažų psichologiniai paveikslai, atskleistas jų santykis su aplinka. Ačiū autoriui už šią kelionę ir skaitymo malonumą.

2021-03-19

"Kelyje" autorius inžinierius, publicistas, o dabar ir ra6ytojas! Sveikinu, debiutas puikus, knyga lengvai skaitoma, personažai įtikinami, siužetas gerai sulipdytas. Knyga tikrai verta dėmesio.

2021-03-18

Puiki knyga laisvalaikiui. Herojų likimai ir nuotykiai taip įtraukia, kad gaila užversti paskutinį lapą. Patiks ir tiems, kurie tuos laikus pamena, ir tiems, kurie nori jų dvasią pajausti.

2021-03-14

Kažkas visiškai naujo! Apie tą laikotarpį (mūsų virsmą) pirma knyga. Rekomenduoju, nenusivilsite.

2021-03-13

„Kelyje“? Ką – dar vienas Keruakas? Bet smalsumas nugalėjo! Knyga užkabino lengva rašymo maniera, o man, to laikmečio amžininkui, net pasirodė, kad aš jau „trinuosi“ tarp pažįstamų knygos personažų. Šių dienų vaizdavimas irgi pateiktas realistiškai ir net aktualiai. Manau, kad knyga patiktų ir jaunimui. Dėkoju autoriui už malonų laiką praleistą su šia knyga.

2021-03-11

Įtraukiantis siužetas, pradėjus skaityti, norisi keliauti drauge su pagrindiniu herojumi, sužinoti, o kaip gi nuvingiuos jo likimo upė. Kalba paprasta, be įmantrybių bei sudėtingų filosofinių išvedžiojimų. Drąsus žingsnis! Sėkmės!

Parašykite atsiliepimą apie "Kelyje"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Kelyje", Bronius Antanas Rasimas. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Bronius Antanas Rasimas su knyga "Kelyje" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Kelyje" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Bronius Antanas Rasimas. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Kelyje" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Kelyje" perkama kartu