NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Pranašas. Pranašo sodas

Kaina: 17,65 €
Kaina su kodu: 15,88 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 17.645 InStock
Į krepšelį 15,88 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Pranašas. Pranašo sodas" aprašymas

„Pranašas. Pranašo sodas“ – libaniečių rašytojo ir filosofo Khalil Gibran (1883–1931) žymiausias kūrinys. Tai filosofinis literatūros šedevras, anglų kalba pasirodęs 1923 m. ir nuo tada tapęs pasauliniu bestseleriu.

„Pranašas. Pranašo sodas“ – lyrikos ir prozos sintezė, kurią sudaro 26 eilėraščiai, aptariantys įvairias gyvenimo ir dvasingumo temas. K. Gibran kalba apie meilę, šeimą, draugystę, laimę, sielos stiprybę ir kitas gyvenimiškas vertybes.

Kūrinys yra ypatingas dėl įkvepiančio filosofinio požiūrio į gyvenimą – skaitytojas tarsi savaime ima svarstyti, kokie yra jo gyvenimo prioritetai ir tikslai. Šis universalus K. Gibran tekstas „Pranašas. Pranašo sodas“ skatina žmogų gyventi sąmoningiau ir keisti savo požiūrį į pasaulį.


  • Autorius: Kahlil Gibran
  • Leidėjas: Vaga
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 164
  • Formatas: 13x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9785415027538

Parašykite atsiliepimą apie "Pranašas. Pranašo sodas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Minčių ir aforizmų knygos

Kahlil Gibran pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Pranašas. Pranašo sodas", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Pranašas. Pranašo sodas" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Pranašas. Pranašo sodas" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Pranašas. Pranašo sodas"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Kahlil Gibran tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Pranašas. Pranašo sodas" perkama kartu