NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Sveikata tavo pilve. 250 klausimų apie žarnyną

Kaina: 19,46 €
Kaina su kodu: 14,01 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 19.459 InStock
Į krepšelį 14,01 € -28% su kodu
PATOGU

Knygos "Sveikata tavo pilve. 250 klausimų apie žarnyną" aprašymas

Turėdami tinkamą informaciją, kaip gyventi kokybiškiau ir už ką atsakingas kiekvienas organas organizmo orkestre, galime būti sveikesni ir energingesni.

Įminę žarnyno mįsles užsimanysite keisti gyvenimo būdą.

Jūsų rankose – patogaus formato, smagiai parašyta knyga „Sveikata tavo pilve“, padėsianti suvokti, kokią didelę įtaką mūsų savijautai daro žarnynas – viena sudėtingiausių (po smegenų) organizmo sistemų ir didžiausias jutimo organas su trilijonais bakterijų (kurių svoris gali siekti nuo 1 iki 3 kg!).

Skirta glaustą ir aiškią informaciją vertinančiam šių dienų žmogui. Klausimų ir atsakymų forma pateikta profesionali medžiaga – lengvai suvokiama.

ŽARNYNAS ir →

Imunitetas

Emocijų pasaulis

Osteoporozė

Stresas ir nerimas

Miegas

Atmintis ir Alzheimeris

Amžėjimas

Menopauzė

Augantis svoris

Nėštumas ir kt.

Atsivertę jums rūpimą skyrių, akimirksniu gausite reikiamus atsakymus ir praktines, moksliniais faktais grįstas rekomendacijas, kaip pagerinti savijautą. Taip pat rasite ir žarnyno sveikatai palankų vienos dienos valgiaraštį.

Sandrija Čapkauskienė – jau 17 metų dirba pedagoginį darbą, šiuo metu dėsto Lietuvos sporto universitete, Kauno kolegijoje, skaito paskaitas užsienio universitetuose, veda seminarus ir kvalifikacijos kėlimo kursus, dalyvauja įvairiuose projektuose, publikuoja mokslinius straipsnius tarptautiniuose žurnaluose, yra parengusi kelias studijų knygas, teikia naujausią ir mokslu pagrįstą informaciją mokslo populiarinimo leidiniuose. Aktyviai dalyvauja TV ir radijo laidose, kalba visuomenei aktualiomis sveikatai palankaus maitinimosi temomis. Užsiima ir asmenine veikla mitybos srityje – konsultuoja žmones.

„Įsivaizduokite, kokie sveiki galėtume būti ir kiek negalavimų išvengtume, jeigu suprastume, kaip veikia žarnynas. Jeigu žinotume, kaip galime pagerinti jo veiklą, pagaliau, suvoktume jo teikiamą naudą – juk žarnynas yra ne tik maisto virškinimo sistema. Jis lemia mūsų fizinę, dvasinę sveikatą, nuotaiką, protines galias, fizinį pajėgumą, emocinę gerovę ir net kūrybiškumą.“


  • Autorius: Sandrija Čapkauskienė
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 248
  • Formatas: 14x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090158364

Parašykite atsiliepimą apie "Sveikata tavo pilve. 250 klausimų apie žarnyną"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kitos knygos apie sveikatą

Sandrija Čapkauskienė pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Sveikata tavo pilve. 250 klausimų apie žarnyną", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Sveikata tavo pilve. 250 klausimų apie žarnyną" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Sveikata tavo pilve. 250 klausimų apie žarnyną" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Sveikata tavo pilve. 250 klausimų apie žarnyną"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Sandrija Čapkauskienė tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Sveikata tavo pilve. 250 klausimų apie žarnyną" perkama kartu