Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Laiškai iš praeities

4.5
(2 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 6,19 €
Kaina su kodu: 5,57 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-05-03 Valda

Perskaičiau per savaitgalį! Puiki knyga, tokia ir turi būti grožinė literatūra!


2024-04-30 6.19 InStock
Į krepšelį 5,57 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Laiškai iš praeities" aprašymas

– Tu juk supranti, Kara, kad kai pasakysiu tau tai, ką tu manai norinti sužinoti, bus viskas. Niekaip nebegalėsi to nežinoti, kad ir kaip smarkiai norėtum. Ar tikrai esi tam pasirengusi?

Karai vos per trisdešimt ir ji siuva nuotakoms vestuvines sukneles. Deja, jos pačios gyvenimas nė iš tolo neprimena pakilios šventės: tėvas serga Alzheimeriu ir Kara vienintelė gali juo pasirūpinti; motina mirė, kai jai buvo dveji, o vyresnysis brolis Maiklas paliko namus vos baigęs mokyklą. Tėvo ir brolio nesutarimai net po daugelio metų temdo santykius, todėl visa pagalba, kurios Kara pagaliau sulaukia iš brolio, – sutikimas nusamdyti tėvui slaugytoją.

Atradusi laiko Kara užlipa į palėpę, į kurią vaikystėje tėvas griežtai drausdavo eiti. Tarp daugybės senų daiktų ji randa dulkėtą dėžę, o joje – šūsnį atvirlaiškių iš įvairiausių pasaulio kampelių... Kas ir kodėl penkiolika metų juos siuntė? Ar tai dėl jų buvo draudžiama įžengti į palėpę? Kara negali liautis apie tai galvojusi. Tačiau ko griebtis, jei vienintelis žmogus, galintis ką nors papasakoti, nebeatsimena net savo paties vardo? Kara supranta – lengva nebus, bet šįkart ji nepasiduos.

„Laiškai iš praeities“ – intriguojanti istorija apie šeimą gaubiančias paslaptis ir apie tai, kiek daug galime pasiekti pasikliaudami nuojauta. I. Clark šiame romane nesiūlo lengvų išeičių, tačiau palieka gerų permainų viltį.

Imogen Clark (Imodžena Klark) – diplomuota teisininkė, šiuo metu gyvena Jorkšyre su vyru ir vaikais. Darbą komercinės teisės srityje iškeitė į motinystę ir atrado antrąją meilę – knygas. Baigusi literatūros studijas ėmė kurti romanus, sulaukiančius didelės sėkmės. „Laiškai iš praeities“ – pirmas autorės romanas lietuvių kalba.


  • Pavadinimas originalo kalba: Postcards from a Stranger
  • Autorius: Imogen Clark
  • Leidėjas: Tyto alba
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 384
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094665486
  • Vertėjas: Ema Bernotaitė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2021-05-03

Perskaičiau per savaitgalį! Puiki knyga, tokia ir turi būti grožinė literatūra!

2021-04-23

Ši knyga yra apie žmonių gyvenimo kontrolę ir apie patyčias. O taip pat ir apie apgailestavimą bei atleidimą... Perskaičiusi anotaciją, tikėjausi daug daugiau iš šios knygos. Pabaiga tikrai nebuvo netikėta, o tiesiog nujaučiama skaitant. O ir su veikėjais buvo sunku tapatintis. Nežinau, neįspūdinga.

Parašykite atsiliepimą apie "Laiškai iš praeities"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Laiškai iš praeities", Imogen Clark. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Imogen Clark su knyga "Laiškai iš praeities" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Laiškai iš praeities" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Imogen Clark. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Laiškai iš praeities" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Laiškai iš praeities" perkama kartu