NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Svetimas

Kaina: 25,31 €
Kaina su kodu: 10,13 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2022-01-21 RMVR

Knygos turiniui duočiau 5 žvaigždutęs, bet duodu 4, nes knygos vertėja Anita Kapočiūtė sugadino lietuvišką versiją.Knygoje pilna senų, nebevartojamų ar net tarmiškų žodžių.Pvz: jukinys, skivytas, praurbinti, liežti, melzganas, susyk, rykai ir t.t. Spėju, kad vertėja yra sena kaimietė, kuri neturėtų versti knygos į pasenusius ir tarmiškus žodžius.Jai negalima patikėti versti net feno naudojimo instrukcijos.Nežinau, ar būčiau pirkęs knygą, jei būčiau žinojęs tai anksčiau.


2024-04-30 25.314 InStock
Į krepšelį 10,13 € -60% su kodu
PATOGU

Knygos "Svetimas" aprašymas

Žodžiais nenusakomas žiaurus nusikaltimas ir painus tyrimas. Savo kūrybos viršūnėje siaubo žanro knygų autorius Stivenas Kingas (Stephen King) pristatė vieną iš labiausiai nerimą keliančių ir įtraukiančių detektyvų „Svetimas“.

Miesto parke randamas išniekintas vienuolikmečio berniuko lavonas. Šis brutalus nusikaltimas apstulbina ir įbaugina mažą bendruomenę. Liudininkai ir pirštų atspaudai neabejotinai rodo į vieną iš populiariausių Flinto miesto gyventojų. Tai Teris Meitlandas, Mažosios lygos treneris, anglų kalbos mokytojas, vyras ir dviejų mergaičių tėvas.

Detektyvas Ralfas Andersonas, kurio sūnų Teris Maitlandas kadaise treniravo, įsako greitai ir viešai suimti įtariamąjį. Tačiau treneris turi tvirtą alibi, nepaisant to, kad pirštų antspaudai, liudytojų parodymai ir DNR tyrimai neleidžia abejoti jo kalte. Visgi, kiti liudytojai ir kamerų įrašai patvirtina Terio alibi – nužudymo vakarą jis buvo visai kitame mieste ir susitiko su garsiu detektyvų žanro meistru, rašytoju Harlain Coben.

Tyrimui įgaunant pagreitį ir aiškėjant siaubingiems atsakymams, talentingas Stiveno Kingo pasakojimas įsibėgėja, sukeldamas stiprią ir beveik nepakeliamą įtampą. Teris Meitlandas atrodo malonus vaikinas, bet ar jis turi kitą veidą? Kai atsakymas paaiškės, jis sukrės jus taip, kaip gali tik Stivenas Kingas.

„Svetimas“ – nenuspėjamo siužeto detektyvas, kuris priverčia nerimauti ir abejoti kiekvienu bei peržengia lakiausios fantazijos ribas. Kūrinys rekomenduojamas visiems pasiilgusiems siaubo genijaus kūrybos.

Stivenas Kingas (angl. Stephen King) – itin populiarus amerikiečių rašytojas, visame pasaulyje turintis minias gerbėjų. Jo knygas liaupsina apžvalgininkai, o skaitytojai su didžiuliu nekantrumu laukia naujų kūrinių, kurie vos pasirodę tampa bestseleriais. Rašytojas jau yra išleidęs apie šešiasdešimt knygų ir nemenka jų dalis sulaukė ekranizacijų. Filmai, pastatyti pagal Stiveno Kingo kūrinius, populiarumu nenusileidžia knygoms.

Jei mėgstate siaubo žanrą bei detektyvus, kviečiame knygą „Svetimas“ įsigyti internetu. Pirkti online rasite ir kitų talentingo autoriaus romanų. Siūlome pasinaudoti akcijomis bei išpardavimais, nes jų metu įvairūs skaitiniai kainuoja pigiau. Kaip juos išsirinkti? Atkreipkite dėmesį į skaitytojų atsiliepimus, taip pat trumpus aprašymus, santrauką su kita informacija, tokia kaip puslapių skaičius, vertėjas, leidimo metai. Taip pat pavartykite virtualias ištraukas.

„Absoliučiai užvaldanti ir šokiruojančiai tamsi istorija – tobula dovana visiems Kingo gerbėjams, kurių yra milijonai.“
Booklist


  • Pavadinimas originalo kalba: The Outsider
  • Autorius: Stivenas Kingas (Stephen King)
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 504
  • Formatas: 14x24
  • ISBN ar kodas: 9786090141823
  • Vertėjas: Anita Kapočiūtė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2022-01-21

Knygos turiniui duočiau 5 žvaigždutęs, bet duodu 4, nes knygos vertėja Anita Kapočiūtė sugadino lietuvišką versiją.Knygoje pilna senų, nebevartojamų ar net tarmiškų žodžių.Pvz: jukinys, skivytas, praurbinti, liežti, melzganas, susyk, rykai ir t.t. Spėju, kad vertėja yra sena kaimietė, kuri neturėtų versti knygos į pasenusius ir tarmiškus žodžius.Jai negalima patikėti versti net feno naudojimo instrukcijos.Nežinau, ar būčiau pirkęs knygą, jei būčiau žinojęs tai anksčiau.

Parašykite atsiliepimą apie "Svetimas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Svetimas", Stivenas Kingas (Stephen King). Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Stivenas Kingas (Stephen King) su knyga "Svetimas" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Svetimas" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Stivenas Kingas (Stephen King). Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Svetimas" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Svetimas" perkama kartu