NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Turtingiausias Babilono žmogus

4.9
(17 įvertinimai) Įvertinkite
  • TOP
    37
    TOP 37
Kaina: 9,43 €
Kaina su kodu: 5,66 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje
2022-10-04 Jogilė

buvo lengva skaityti, o visi principai isdestyti taip, kad juos butu lengva suprasti.


2024-03-31 9.43 InStock
Į krepšelį

Knygos "Turtingiausias Babilono žmogus" aprašymas

Veiksmas vyksta senovės Babilone. Pasakojama apie vieną Babilono vergą, pasinaudojusį toje knygoje surašytomis paslaptimis ir pasakiškai praturtėjusiu. Kiekvienas apsakymas moko kokio nors konkretaus aspekto, kuris paaiškėja skaitant ir apmąstant surašytą istoriją. Tie aspektai ir yra kertiniai sėkmingo verslo akmenys.

Knyga tobulai tinka tiems, kurie skaitydami mokosi iš kitų žmonių patirties. Knygoje „Turtingiausias Babilono žmogus“ pateikiami principai ir pamokos yra paprastučiai ir esminiai.

Knygą sudaro įvairūs pasakojimai iš Babilono laikų. Turtingiausias Babilono žmogus viską, ko išmoko ir kaip jam sekėsi, surašė molio lentelėse, kurias XX a. 4-jame dešimtmetyje aptiko archeologai ir universiteto profesoriai. Pastarieji įsisavino tuos principus ir pritaikė juos savo gyvenime, tad irgi tapo turtingais ir finansiškai aprūpintais žmonėmis.

Jei jūsų piniginė plona, ir norite įgyti finansinės išminties – geresnės knygos nerasite!

Knyga „Turtingiausias Babilono žmogus“ yra tobulas finansų vadovas, ji yra laiko išbandytų principų, kaip praturtėti ir išlikti turtingu, šaltinis, įkvėpęs daugybę skaitytojų kartų. Ji ir toliau išlieka klasikiniu bestseleriu.


  • Autorius: George S. Clason
  • Leidėjas: Luceo
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 160
  • Formatas: 15x22
  • ISBN ar kodas: 9786098247237

Kiti taip pat domėjosi


2022-10-04

buvo lengva skaityti, o visi principai isdestyti taip, kad juos butu lengva suprasti.

2022-10-02

Knyga pripildyta mazycių ziniu perlu. Padejo pazvelgti i savo finansus is naujo.

2022-09-30

Neabejotinai tai knyga, kurį reikia skaityti vėl ir vėl. Pasiliksiu namų bibliotekoje. Puiki, nesenstanti knyga.

2021-08-11

2021-05-18

Jokia knyga nepavers nieko turtuoliu ar klestinčiu magnatu. Naivu ir tikėtis to kad paskaitė knygą kažkas pasikeis. Juk jei jos iš tiesų veiktų, kaip yra pristatomos, tai kiekvienas mokantis skaityt ir turintis bent jau kelias raukšlės po savo skalpu būtų turčius. O uždirbti galima tik sukūrus tokio žanro knygą.

2021-05-12

Vienas iš didžiausių dalykų, kuriuos moko ši knyga, yra tai, kad nesvarbu, kokio dydžio tavo pajamos, 10% jų turi pasilikti. Ši knyga buvo visiškai fantastiška!

2021-05-04

Lakoniškos ir paprastos pamokančios istorijos, kurioms laikas nepavaldus. Manau, kiekvienas atras kažką naudingo sau ir išbandys vieną ar kitą sau palankiausią taupymo būdą.

2021-04-29

Labai gera knyga apie paprastą, bet stebetinai veiksmingą būdą sutaupyti.

2021-04-23

Senovės išmintis pateikianti kiek kitokį suvokimą apie pinigus ir jų vertę, bei būdus kaip sutaupyti.

2021-04-16

Daug naudingų finansinių patarimų. Laikui nepavaldi istorija, kuri neprarado aktualumo net ir šiomis dienomis.

2021-03-22

Atsakymas Alinai: skiriasi tik vertimu, turinys toks pat.

2021-03-22

puiki knyga

2021-02-23

Sveiki, ar kuo skirsis ši nauja knyga nuo 2010m. išleistos tokios pačios knygos? Ačiū!

2020-10-07

Sveiki,gal kas turit parduoti šią knygą? Kas turit,rašykit per fb: Makstys Pakrapstys

2019-10-16

2011-09-23

tikrai puiki knyga.Dokumentiniai vertimai,moliniu plyteliu,rastu kasinejant Egipto istorines vietas(lygtai kazkur netoli piramidziu?). 1930 metais anglu mokslininkai stebisi,kad pritaikius duotus patarimus,kaip \"padidinti auksiniu monetu skambejima kapsely\" , jie puikiai veikia ir siom dienom.Amziais neblestanti ismintis...

2011-08-20

Kaip tik dabar ši knyga vėl stovi ant mano stalo, skaitau ją galbūt jau penktą kartą. Nesenstanti klasika. Puiki knyga, rekomenduoju.

Parašykite atsiliepimą apie "Turtingiausias Babilono žmogus"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Sėkmės istorijų knygos

George S. Clason pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Turtingiausias Babilono žmogus", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Turtingiausias Babilono žmogus" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Turtingiausias Babilono žmogus" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Turtingiausias Babilono žmogus"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, George S. Clason tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Turtingiausias Babilono žmogus" perkama kartu