NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Vidurnakčio saulė

4.8
(12 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 24,35 €
Kaina su kodu: 9,74 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-06-30 kastė

o o o o išlėto leidžiasi saulė/ palikdama pasaulį/ ateina šėšėlių valdovas... :D


2024-05-31 24.346 InStock
Į krepšelį 9,74 € -60% su kodu
PATOGU

Knygos „Vidurnakčio saulė“ aprašymas

Yra meilės istorijų, kurios visam laikui užsitikrino vietą literatūros pasaulyje. Viena tokių – Šekspyro „Romeo ir Džiuljeta“, o šių laikų žvaigždės – Bela Svan ir vampyras Edvardas Kalenas, kurių istorija prasidėjo rašytojos Stephenie Meyer knygoje „Saulėlydis“. „Vidurnakčio saulė“ – garsioji meilės istorija papasakota paties Edvardo Kaleno!

Ji – paprasta vyresnių klasių mokinė, kartu su tėvu gyvenanti mažame miestelyje. Jis – kelis šimtmečius skaičiuojantis vampyras, kartu su šeima apsistojęs toje pačioje vietovėje. Kai abu šie veikėjai susitiko, pasaulis apsivertė. Nuostabi meilės, aistros ir nuotykių istorija buvo aprašyta knygose „Saulėlydis“, „Jaunatis“, „Užtemimas“ ir „Brėkštanti aušra“. Visos šios dalys pasakojamos Belos Svan balsu.

Naujausioje rašytojos Stephenie Meyer knygoje „Vidurnakčio saulė“, kuri pasirodė po penkiolikos metų, žodį perima Belos mylimasis vampyras Edvardas. Ką išgyveno jau daug metų pasaulyje egzistuojantis vampyras, kai pirmą kartą ją pamatė? Kokie jausmai virė jo šaltame viduje? Skaitytojai susipažins su Edvardo praeities detalėmis ir jausmais, kurių dar neteko patirti.

Edvardą drasko didžiulė meilė ir baimė pakenkti Belai. Ar jų jausmai įmanomi? Iš ankstesnių knygų žinome, kuo viskas baigsis, tačiau naujas požiūrio kampas suteiks „Saulėlydžio“ istorijai dar daugiau gylio, o knygos gerbėjams sukels nostalgiją ir leis vėl iš naujo išgyventi vieną gražiausių meilės pasakojimų literatūros istorijoje.

Knygų serija, kurioje netrūksta romantikos ir pavojų, pasklido daugiau nei 160 milijonų egzempliorių tiražu, tad Edvardas ir Bela rado vietos viso pasaulio skaitytojų širdyse. Ekranizacijose šiuos veikėjus įkūnijo aktoriai Kristen Stewart ir Robert Pattinson.

Knyga rekomenduojama jaunimui nuo keturiolikos metų.

Stephenie Meyer (g. 1973) – amerikiečių rašytoja, išgarsėjusi „Saulėlydžio“ saga. Knygų serija išversta į beveik penkiasdešimt kalbų. Skaitytojai atsiliepimuose puikiai įvertino ir kitas autorės knygas „Sielonešė“ bei „Chemikė“, kurios yra išverstos ir į lietuvių kalbą.

„Vidurnakčio saulė“ patiks visiems, kurie jaučia nostalgiją pamiltai istorijai, taip pat mėgstantiems knygas apie vampyrus. Trumpas aprašymas žada jaudulį, pavojus ir, žinoma, meilę. Kviečiame šį ir kitus įvairaus žanro kūrinius įsigyti internetu. Visi leidiniai turi savo santrauką su aprašymu, puslapių skaičiumi, ištraukomis bei kitomis detalėmis. Visada verta pasidairyti po akcijas ir išpardavimus, nes jų apžvalgose puikiai vertinamos knygos kainuoja pigiau.


  • Pavadinimas originalo kalba: Midnight Sun
  • Autorius: Stephenie Meyer
  • Serija: Saulėlydžio saga
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 792
  • Formatas: 14x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090144534
  • Vertėjas: Daumantas Gadeikis
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2021-07-07

2021-06-30

o o o o išlėto leidžiasi saulė/ palikdama pasaulį/ ateina šėšėlių valdovas... :D

2021-06-29

Kažkas čia ne taip , gal ir nereikėjo šios dalies, išsikvėpę. o gal jau sunku nustebinti.. nzn, bet nebuvo man oho kaip gerai..

2021-06-28

OU je !!! Pagaliau . labai mėgstu priešistores skaityti.

2021-06-22

5/5 žvaigždutės. Aš daug metų laukiau šios knygos!! negalėjau nustoti skaityti, kai tik gavau. aš iš naujo įsimylėjau ir Edvardą, ir Bellą.

2021-06-21

Na, ši knyga mane nustebino. Tai buvo viskas. Aš tokia patenkinta šia knyga, net negaliu savęs sutramdyti.

2021-06-17

Kaip 50 atspalvių, tik vaikams ir paaugliams, tai čia tokia soft versija. Apie kokybę spręskit patys.

2021-06-17

Paauglystėje išgyvenau visišką Saulėlydžio sagos euforiją. Dabar kiek ironiškai visa tai atrodo, bet kartais smagu sugrįžti prie pamėgtų dalykų. Ši dalis kiek kitokia, įdomu pamatyti, kaip Edvardas matė visą šią istoriją.

2021-06-15

Filmai ne be pagrindo buvo nuvertinti, atrodė lėkšti ir primityvūs lyginant su Saulėlydžio sagos knygomis, kurios įtraukė milijonus skaitytojų visame pasaulyje. Šiuolaikinė vampyriška Romeo ir Džiuljetos versija užburia banalia romantika, lengvo trilerio elementais ir numatoma laiminga pabaiga :)

2021-06-15

Kokia puiki naujiena visiems sagos gerbėjams, labai įdomu išgyventi istoriją dar kartą šįkart Edvardo kailyje.

2021-06-10

Tie papildymai, visad kelia dvejopus jausmus. kaip ir supranti kad tai bandymas dar kažką išspausti papildomai. bet iš kitos pusės, kai mėgsti tuos herojus, tampi jiems lijalus ir vitiek skaitai viska kas apie juos rasoma.

2021-06-07

OMG saulėlydžio sagos papildymas. Eina sau kaip apsidžiaugiau pamačius šią knygą!!!

Parašykite atsiliepimą apie „Vidurnakčio saulė“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Fantastinės knygos paaugliams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys „Vidurnakčio saulė“, kurį pristato Stephenie Meyer. Siūlome ne tik išsamų „Vidurnakčio saulė“ aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Stephenie Meyer. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie „Vidurnakčio saulė“. Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą „Vidurnakčio saulė“ dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su „Vidurnakčio saulė“ perkama kartu