NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Rūgštus sveikatos skonis

Kaina: 15,99 €
Kaina su kodu: 14,39 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 15.99 InStock
Į krepšelį 14,39 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Rūgštus sveikatos skonis" aprašymas

Patarimų mitybos ir sveikos gyvensenos klausimais yra daug, tačiau dažniausiai patariama ką valgyti ir ką pirkti. Norint neapsigauti, būtina suvokti arba bent paklausti: kodėl ir kam? Tuo tarpu girdime ar skaitome ką vartoti ir kaip.

Kodėl valgome dažnai, o tarp valgymų dar ir užkandžiaujame? Kodėl taip trumpai tetrunka sotumo jausmas, net sočiai pavalgius? Ar galima maitintis taip, kad noras valgyti savaime sumažėtų?

Jogai retina įkvėpimus, mažai valgo, bet yra sveiki ir ilgai gyvena. Pasak jogų, jie geriau, negu mes, maitinasi ore esančia prana. Galbūt tai, ką jogai vadina prana, yra vandenilio jonai H+, kurie ir yra pagrindinis šios knygos „herojus“?

Knyga „Rūgštus sveikatos skonis“ skirta mėgstantiems suprasti esmę ir nepasitikintiems vien tuo, ką kažkur perskaitė ar išgirdo.


  • Autorius: Aleksandras Žarskus
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 312
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094753404

Parašykite atsiliepimą apie "Rūgštus sveikatos skonis"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Sveikos mitybos knygos

Aleksandras Žarskus pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Rūgštus sveikatos skonis", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Rūgštus sveikatos skonis" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Rūgštus sveikatos skonis" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Rūgštus sveikatos skonis"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Aleksandras Žarskus tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Rūgštus sveikatos skonis" perkama kartu