Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Egzekutorius

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2022-01-28 Evelina

Labai įtraukianti. Sunku atsiplėšti. Rekomenduoju!!!


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 10.99 SoldOut

Knygos "Egzekutorius" aprašymas

Chriso Carterio romanas „Egzekutorius“ yra antroji knyga, po „Krucifikso“, iš serijos, pasakojančios apie Los Andželo žmogžudysčių skyriaus detektyvo Roberto Hanterio darbą.

Įsivaizduokite savo didžiausią baimę - ir tuomet sutinkate savo didžiausią košmarą realybėje. Vienoje Los Andželo bažnyčių, ant altoriaus laiptų, guli kraujuose paplūdęs kunigo kūnas. Su nukirsta galva. Kūnas tvarkingai paguldytas, kojos ištiesintos, rankos sukryžiuotos ant krūtinės. Baisiausias dalykas – nukirstoji dalis pakeista šuns galva. Na, ir tai dar ne viskas – kriminalinio skyriaus tyrėjai, apžiūrėję kunigo kūną, atranda skaičių „3“, krauju užrašytą ant aukos krūtinės.

Pirmoji detektyvo Roberto Hanterio prielaida skamba logiškai – tai ritualinė žmogžudystė. Bet, kai kūnų atsiranda daugiau, „Egzekutoriaus“ herojui savo pirminę versiją tenka pergalvoti iš naujo. Visos aukos buvo nužudytos tokiu būdu, kurio bijojo labiausiai. Jų košmarai tapo realybe. Bet kaip žmogžudys sugebėjo sužinoti savo aukų baimes? Ir kas sieja šiuos iš pažiūros atsitiktinai į tragiškas pasalas patekusius žmones?

Roberto Hanteris supranta, kad jis stoja skersai tako išradingam ir sadistiškam nusikaltėliui, akivaizdžiai gebančiam skaityti mintis. Arba kažkokiu būdu jaučiančiam, ko bijo jo aukos. Nusikaltėliui, kuris savo iškrypusių tikslų siekia nekreipdamas dėmesio į jokias kliūtis.

Chriso Carterio romanas „Egzekutorius“ yra ne tik puikiai šiurpinanti pramoga, bet ir knyga su stipriu socialiniu komentaru, kalbančiu apie kai kurias šiuolaikinės visuomenės ydas.

Rašytojas ir psichologas Chrisas Carteris gimė Brazilijoje, kur praleido visą vaikystę ir paauglystę. Baigęs mokyklą persikėlė į Jungtines Amerikos Valstijas, studijavo psichologiją, jo specializacija - nusikalstamas elgesys. Keletą metų Chrisas Carteris dirbo nusikaltimų psichologu, buvo Mičigano valstijos apygardos prokuroro kriminalinės psichologijos komandos narys ir tyrinėjo daugybę nusikaltėlių, įskaitant ir serijinius žudikus. Vėliau, dalykinį kostiumą iškeitęs į plėšytus džinsus ir elektrines gitaras, persikėlė gyventi į Los Andželą. Kurį laiką grojęs įvairiose roko grupėse, nusprendė savo laimę išbandyti Londone, kur grojo su ne vienu žinomu muzikantu ir apkeliavo pasaulį. Pasibaigus muzikavimo etapui, Chrisas Carteris atsidėjo rašytojo karjerai, pradėdamas ja Robertui Hanteriui skirta serija.

Iš anglų kalbos vertė Dalia Paslauskienė


  • Autorius: Chris Carter
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 400
  • ISBN ar kodas: 9789955138532

Kiti taip pat domėjosi


2022-01-28

Labai įtraukianti. Sunku atsiplėšti. Rekomenduoju!!!

Parašykite atsiliepimą apie "Egzekutorius"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Egzekutorius", Chris Carter. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Chris Carter su knyga "Egzekutorius" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Egzekutorius" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Chris Carter. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Egzekutorius" palikti ir jūs.