NEMOKAMAS PRISTATYMAS į Smartpost paštomatus nuo 15€

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 15 € *

Gražiausios brolių Grimų pasakos

Kaina: 14,49 €
Kaina su kodu: 11,59 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-03-31 14.49 InStock
Į krepšelį 11,59 € -20% su kodu
PATOGU

Knygos "Gražiausios brolių Grimų pasakos" aprašymas

Kas nėra girdėjęs apie brolių Grimų pasakas?

Šie kūriniai – žmonijos vaizduotės dalis. Pasakos nė trupučio nesendamos keliauja per epochas ir vienodai žavi visas kartas – ir vaikus ir suaugusiuosius.

Ši knyga „Gražiausios brolių Grimų pasakos“ ne tik suteiks jums progą vėl prisiminti garsiausias brolių Grimų pasakas: „Joniuką ir Grytutę“, „Pelenę“, „Snieguolę“ ir „Brėmeno miesto muzikantus“, bet ir nukels Jus į nepažįstamą ir kerintį pasaulį, kuriame susipina svajonės, burtai, įtampa.

Nuostabios Jean-Noel Rochut iliustracijos dar labiau sustiprina pasakų įtaigą.

Patikėkite, stebuklingas pasaulis visai lengvai pasiekiamas, tik panorėkite jį pažinti! Nieko nelaukdami ženkite į nuostabų, jaudinantį pasaulį…

Iliustravo Jean-Noël Rochut.


  • Autorius: Broliai Grimai
  • Leidėjas: Vaiga
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 223
  • Formatas: 22x29, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094404832

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Gražiausios brolių Grimų pasakos"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kitos pasakų knygos vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Gražiausios brolių Grimų pasakos", kurį pristato Broliai Grimai. Siūlome ne tik išsamų "Gražiausios brolių Grimų pasakos" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Broliai Grimai. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Gražiausios brolių Grimų pasakos". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Gražiausios brolių Grimų pasakos" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Gražiausios brolių Grimų pasakos" perkama kartu