NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Laimės darbo knyga su spirale „Remember to smile“ 2024

Kaina: 13,29 €
Kaina su kodu: 11,96 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Turime sandėlyje

2024-04-30 13.29 InStock
Į krepšelį 11,96 € -10% su kodu
PATOGU

Aprašymas

Laimės darbo knyga 2024 – čia nuguls kasdienės veiklos, užduotys ir darbai. Kalendoriuje yra vietos susirašyti savaitės užduotims, taip pat yra specialūs tikslų išsikėlimo ir grįžtamojo ryšio puslapiai, padėsiantys išlaikyti motyvaciją bei nepasimesti darbų gausybėje.

Mūsų tikslas – padaryti tavo kasdienybę laimingesnę. Išbandėme daug skirtingų metodų ir išsiaiškinome, kad žmonės yra laimingesni, kai gali susitelkti ties savo tikslais ir įžvelgti gerus dalykus kasdienybėje.

  • atvartas savaitės darbams

  • puslapiai užrašams

  • darbų ir tikslų matrica kiekvienai savaitei

  • smagios užduotys kiekvieną dieną

  • Darbo knyga yra 210 x 148mm dydžio, su spirale, lietuvių kalba.

PAMIRŠKITE PAMOKŲ TVARKARAŠČIO PERRAŠINĖJIMĄ

Nebereikia kas savaitę perrašyti to paties pamokų tvarkaraščio, nes prie kalendoriaus viršelio pridėjome tvarkaraščio juostelę. Jei pamokos pasikeis, turėsite galimybė tiesiog įklijuoti jį ant viršaus. Kiekvienos savaitės pradžioje galėsite sutelkti dėmesį į ateinančią savaitę, kiekvieną dieną užsirašyti savo laimės lygį ir už ką esate dėkingi tą dieną. Puslapio šone esančią taškuotą sritį galite naudoti pastaboms užsirašyti arba užduotims ir brėžiniams kurti.

PO VIENĄ GERĄ DARBĄ GAMTAI IR SAU KIEKVIENĄ DIENĄ

Padarykime pasaulį geresnį kartu, darydami po vieną gerą darbą per dieną. Ženkite mažais žingsneliais, kad išsaugotumėte gamtą, įneškite nuotykių į savo artimųjų kasdienybę ir paverskite savo dienas linksmesnėmis. Kiekvieną dieną rasite nedidelį iššūkį, pavyzdžiui, „rūšiuoti šiukšles“, „paskambinti močiutei“ ar „dainuoti savo mėgstamą dainą“.

SVAJOKITE IR NUSISTATYKE TIKSLUS

Pirmas žingsnis – pažvelgti į savo vidų ir pastebėti dalykus, kurie džiugina, o kurie ne. Tada metas pažvelgti į ateitį ir daug svajoti. Kaip atrodys gyvenimas po 10 metų? Tada užsirašykite savo Naujųjų metų tikslus ir sritis, kurias norite patobulinti savo gyvenime.

PLANUOKITE IR ANALIZUOKITE PROGRESĄ KAS MĖNESĮ

Užsirašykite pagrindinį tikslą ir svarbiausius ateinančio mėnesio įvykius. Tuomet detaliau aprašykite savo tikslus ir išrikiuokite juos pagal svarbą. Mėnesio pabaigoje išanalizuokite, ką pavyko atlikti, ir tuomet duokite įvertinimą savo mėnesiui. Mėnesių puslapiuose taip pat rasite įkvepiančių citatų.

APŽVELKITE METUS IR PLANUOKITE ATEINANČIUS

Atsigręžkite į praėjusius metus. Perverskite pirmuosius puslapius ir patikrinkite, ar pavyko pasiekti visus savo užsibrėžtus tikslus. Pažiūrėkite savaičių ir mėnesio rezultatus, kad sužinotumėte, kiek užduočių atlikote. Peržvelkite savaitės apžvalgas ir pažiūrėkite, ar jūsų įvertinimas per metus pagerėjo.

KIŠENĖJE RASITE PAMOKŲ TVARKARAŠČIO LIPDUKUS

Dienoraščio viršelyje yra patogi ir erdvi kišenė visiems svarbiems popieriams ir smulkmenoms susidėti. Prie kišenės pridėjome papildomus pamokų tvarkaraščio lipdukus – jei pasikeičia pamokos, tiesiog priklijuokite juos ant viršaus. Užrašų knygelėje yra 2 žymės: viena skirta savaičių, kitą - mėnesio apžvalgai.


  • Leidėjas: SEIK
  • Išleidimo metai: 2023
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 4744716013706

Parašykite atsiliepimą apie "Laimės darbo knyga su spirale „Remember to smile“ 2024"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Darbo kalendoriai


Dažnai su "Laimės darbo knyga su spirale „Remember to smile“ 2024" perkama kartu