NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos

5.0
(1 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2021-03-07 Rūta

Puiki, informatyvi knyga. Džiaugiuosi, kad įsigijau. Knyga gera nuo darželinio iki suaugusiojo amžiaus - visi ras įdomių žaidimų - ir lauke, ir viduje žaisti. Kai kurie žaidimai reikalauja fizinių jėgų.


Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 16.79 SoldOut

Knygos "Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos" aprašymas

Antroji papildyta laida

"Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos" - tai bibliografo Vytauto Steponaičio sudaryto ir 1956 m. paskelbto lietuvių liaudies žaidimų rinkinio naujoji laida, papildyta melodijomis, abėcėline žaidimų ir pramogų rodykle.

Tikimės, kad ši knyga bus naudinga labai plačiam žmonių ratui, o ypač tiems, kurie siekia sugrąžinti tradicinius lietuviškus žaidimus į vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų gyvenimą. Rinkinyje pateikiamų žaidimų įvairovė padės ne tik ugdyti skirtingo amžiaus vaikus, bet ir rengti sportininkus bei kariškius.

Žaidybine mūsų protėvių išmone bus galima praturtinti šeimų ar bendruomenių pramogas.

"Šiame leidinvje, kurį galbūt galima pavadinti ir mažąja mūsų etninės kultūros žaidimų enciklopedija, sukaupti įvairiausi žaidimai. Čia ir sumanumą, vikrumą, greitį bei jėgą lavinantys sportiniai, ir vaizduotę, meninius sugebėjimus, tarpusavio bendravimą ugdantys vaidybiniai, vaizduojamieji žaidimai. Graži, naudinga dovana ir žaidėjams, ir žaidimų organizatoriams. Tad palikim kompiuterius bei mobiliuosius leletonus ir eikim pažaisti..."
Stasys Kavaliauskas, Vilniaus etnines kultūras centro direktoriaus pavaduotojas


  • Autorius: Vytautas Steponaitis
  • Leidėjas: Raidynėlis
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 224
  • Formatas: 17x24, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098116236

Kiti taip pat domėjosi


2021-03-07

Puiki, informatyvi knyga. Džiaugiuosi, kad įsigijau. Knyga gera nuo darželinio iki suaugusiojo amžiaus - visi ras įdomių žaidimų - ir lauke, ir viduje žaisti. Kai kurie žaidimai reikalauja fizinių jėgų.

Parašykite atsiliepimą apie "Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie etnografiją

Vytautas Steponaitis pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Vytautas Steponaitis tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Lietuvių liaudies žaidimai ir pramogos" perkama kartu