Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga

Kaina: 7,79 €
Kaina su kodu: 4,67 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 7.786 InStock
Į krepšelį 4,67 € -40% su kodu
PATOGU

Knygos "1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga" aprašymas

„Ši knyga nepadės susikrauti į turtų, kai pradėsite savo verslą nuo nulio, nepavers jūsų geriausia mama, šauniausia dukra ir pavyzdingo mamos bičiulės sūnaus ši knygą iš jūsų taip pat nesutvers.
Tačiau ji padės suvokti, kiek daug šiame pasaulyje vyrų ir moterų, turinčių problemų, kurios iš tiesų nėra tokios didelės, kaip atrodo.“

Natalija Krasnovastand up komikė, TV žvaigždė, tinklaraštininkė, viena seksualiausių Rusijos moterų ir nepaprastai populiarių knygų autorė – pristato savo naują kūrinį. Knyga „1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga: kuo užsiėmiau aš, kol jūs užsiėmėte seksu“– toli gražu ne (tik) apie seksą, bet apie moteris, vyrus, jų paslaptis ir kiekvieną be išimties naktimis slapta kankinančius klausimus.

„Naktį žmogus tampa atviresnis, pažeidžiamesnis ir, pasirodo, šnekesnis nei dieną. Šmaikščius ir įžūlius klausimus man dažniausiai užduoda dieną. O naktimis gaunu graudulingų, pagiežingų ir nepaprastai jausmingų laiškų.“

Per kelintą pasimatymą atsiduoti?
Kodėl mano vyras bezda?
Kas sekse yra normalu?
Kaip atskirti princą ant žirgo nuo arklio?
Kuo skiriasi moterų ir vyrų neištikimybė?
Kaip suprasti, kad vyrui į tave nusispjauti?

Visa tai yra knygos „1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga“ autorei skaitytojų ir gerbėjų užduoti nakties klausimai – žinant, kad kas jau kas, bet Natalija turės išminties ir šmaikštumo į juos atsakyti nevyniodama į vatą. Originalumas, puikus humoro jausmas ir atvirumas – vizitinės visų Natalijos Krasnovos knygų kortelės.

Lietuvos skaitytojai jau turėjo galimybę susipažinti ir puikiai įvertino ankstesnes šios autorės knygas apie santykius „Buvusieji. Knyga apie tai, kaip spjauti ant tų, kurie norėjo spjauti ant tavęs“ ir „1000 ir viena diena be sekso. Baltoji knyga“. Naujoji „Juodoji“ N. Krasnovos knyga pasižymi jau atpažįstamu lengvu ir komišku stiliumi, kuris (neapsigaukite!) neša svarbią ir gilią žinutę: visos jūsų baimės yra labai žmogiškos, o problemos – išsprendžiamos.

„Jei gebi pasijuokti, neleidi sau sugniužti..." - pasakė kažkuris didis žmogus. Humoras padeda ištverti pačius baisiausius gyvenimo tarpsnius.
Juokitės ir verkite.
Verkite ir juokitės.
...Atskleisiu tūkstantį ir vieną priežastį, priversiančią nusišypsoti!"


  • Autorius: Natalija Krasnova
  • Serija: Liūtėms
  • Leidėjas: Liūtai ne avys
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 304
  • Formatas: 15x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098254778
  • Vertėjas: Monika Kazlauskė
  • Iš kokios kalbos versta: rusų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos moterims

Natalija Krasnova pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Natalija Krasnova tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "1000 ir viena naktis be sekso. Juodoji knyga" perkama kartu