NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

1000 klausimų ir atsakymų

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 18.39 SoldOut

Knygos "1000 klausimų ir atsakymų" aprašymas

Pagal TV projektą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ parengta knyga „1000 klausimų ir atsakymų“ bus tikras lobis visiems, mėgstantiems pamankštinti smegenis ir pasivaržyti su draugais savo žiniomis.

Knygoje „1000 klausimų ir atsakymų“ rasite pačius įdomiausius ir išskirtiniausius klausimus iš TV žaidimo, o taip pat begalę detalių, faktų ir įdomybių, kurie netilpo į laidas. Knygoje atsakymai pateikti su paaiškinimais ir įdomiais papildymais, galėsite spręsti logines užduotis ir atsakinėti ne tik į paprastus, bet ir į vaizdo, garso, fotoklausimus.

Ši knyga skirta visiems smalsiems vaikams, kuriems patinka protą lavinantys ir žinių suteikiantys klausimai bei užduotys. Ji suteiks galimybę niekur neskubant, ramiai pasižvalgyti po mus supantį platų ir paslaptingą pasaulį ir pasijusti tikrais protmūšių dalyviais. Šiuolaikiniams vaikams patiks galimybė, ir net būtinybė, pasinaudoti šiuolaikinėmis technologijomis.

Kokį metalą inkai vadino saulės ašaromis? Kokios valstybės valdovės buvo Nefertitė ir Kleopatra? Kurios žuvies abi akys žiūri į vieną pusę? Kokių vandens gyvūnų smegenys panašios į žmonių? Ar žinai, kurios šalies sostinė yra pati piečiausia? Kokį metalą senovės šumerai vadino nukritusiu iš dangaus? Kas buvo pirmasis žmogus, pakilęs į kosmosą? Jei nori sužinoti visus atsakymus, esi smalsus ir išradingas, knyga „1000 klausimų ir atsakymų“ – kaip tik tau.

Knygą „1000 klausimų ir atsakymų“ sudarė leidyklos „Debesų ganyklos“ vaikų literatūros skyriaus redaktorė Roma Blėkienė, leidėja ir rašytoja Danguolė Kandrotienė ir Projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ prodiuserės Julija Matulaitė ir Dalia Ramančauskaitė.

Rima Blėkienė – aistringa skaitytoja, be knygos nekišanti nosies iš namų. Ji yra baigusi lietuvių filologijos studijas, dirbusi žurnalo redakcijoje, yra IBBY Lietuvos skyriaus narė ir rašo tinklaraštį apie knygas vaikams.

Danguolė Kandrotienė parašė ar sudarė daugiau nei 10 knygų vaikams, parengė keletą pažintinių knygų apie Lietuvą. Už knygą „Spintos istorijos“ pelnė Prano Mašioto premiją, ši knyga 2014 metais buvo išrinkta geriausia metų knyga vaikams.

Julija Matulaitė ir Dalia Ramančauskaitė – TV projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ prodiuserės, užauginusios ne vieną kartą tūkstantmečio vaikų. Jos auga, tobulėja ir viskuo domisi drauge su projekto dalyviais, todėl visos įgytos žinios ir klausimai labai natūraliai tapo knyga.

Jeigu svajoji dalyvauti TV žaidime „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ ir manai, kad žinai atsakymus į daugelį klausimų, išbandyk savo jėgas žaisdamas kortelių žaidimą „IQ ringas“!




Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "1000 klausimų ir atsakymų"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Pažintinė, informacinė literatūra paaugliams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "1000 klausimų ir atsakymų", kurį pristato Dalia Ramančauskaitė, Danguolė Kandrotienė, Julija Matulaitė, Roma Blėkienė. Siūlome ne tik išsamų "1000 klausimų ir atsakymų" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Dalia Ramančauskaitė, Danguolė Kandrotienė, Julija Matulaitė, Roma Blėkienė. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "1000 klausimų ir atsakymų". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "1000 klausimų ir atsakymų" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "1000 klausimų ir atsakymų" perkama kartu