0

Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai

  • Nuolaida knygai -26%
Internetu: 5,19 €
Knygyne: 6,99 €*
Sutaupote: 1.80 € (26%)
  • Pristatysime: per 2-26 val.*
Turime sandėlyje
Informacija

Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai

  • Leidėjas: KTU leidykla Technologija
  • Išleidimo metai: 2011
  • Formatas: 21x30, minkšti viršeliai
  • Puslapių skaičius: 96
  • ISBN ar kodas: 9789955259374

5.19 In stock
Į krepšelį
Aprašymas

Mokomoji knyga "Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai" skirta chemijos inžinerijos studijų krypties studentams, studijuojantiems pagal maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų programą.

Knygoje "Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai" pateikiama informacija, taikoma tiek tarptautinėje praktikoje, tiek mūsų šalyje, atliekant duonos kepimo įmonėse technologinius įvairių rūšių kepinių skaičiavimus, taip pat projektuojant pagrindinių ir papildomų žaliavų priėmimo bei paruošimo gamybai, tešlos ir pusgaminių (įmaišų ir raugų), kepimo ruošinių formavimo, kildymo, kepimo, gatavos produkcijos pakavimo ir laikymo skyrius bei parenkant technologinę įrangą. Atskirame skyriuje aptarti konditerijos įmonių projektavimo ypatumai.

Parašykite atsiliepimą apie prekę!

Būtina įvertinti prekę

Dažniausiai perkama kartu