NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kakė Makė ir baisi neteisybė

Kaina: 13,19 €
Kaina su kodu: 9,50 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 13.189 InStock
Į krepšelį 9,50 € -28% su kodu
PATOGU

Knygos "Kakė Makė ir baisi neteisybė" aprašymas

Rekomenduojama 3–6 metų vaikams.

Draugystė svarbesnė net už pačius geriausius žaislus pasaulyje. Kakė Makė netrukus tuo įsitikins!

KOKIA NETEISYBĖ! Tado laivelis niekada neskęsta, paspirtukas greitesnis, sumuštiniai skanesni... Kakė Makė pavydėjo Tadui, o kai šis kieme pasirodė su nuostabiausiu žaislu pasaulyje, mergaitę užklupo labai didelis pavydas ir baisus neteisybės jausmas. Laimė, mergaitės senelė puikiai žino ne tik koks nemalonus ir slegiantis yra pavydas, bet ir kaip jį įveikti. Netrukus Kakė Makė patirs pačią smagiausią teisybės ir draugystės dieną!

„Tai istorija apie labai nemalonų (gal todėl ir slepiamą) pavydo jausmą. Kakės Makės lūpomis ištariami suprantami žodžiai, kūnu patiriami pažįstami pojūčiai, nuo kurių negali pasislėpti nei mažas, nei didelis. Visi jausmai žmogaus gyvenime vienodai svarbūs, tad atėjo laikas ir šitą jausmą pripažinti, priimti ir išmokti su juo susitvarkyti.“
Psichologė Asta Blandė

„Kakė Makė ir baisi neteisybė“:

    • turtina žodyną;

    • lavina emocinį intelektą ir ugdo vaizduotę;

    • moko priimti nemalonius jausmus kaip natūralų dalyką, kartu skatina suprasti, kaip yra tinkama ir kaip netinkama elgtis užklupus pavydui;

    • skatina užklupus nemaloniems jausmas pasitarti, pasikalbėti su suaugusiaisiais;

    • akcentuoja draugystę ir dalinimąsi žaislais;

    • moko, kad negražiai pasielgus būtina atsiprašyti.

Ką apie knygą sako tėvai?

„Man patiko ši trumpa ir pamokanti istorija apie pavydą ir vaikų jausmus. Smagu, kad skaitydami savo vaikams Kakės Makės knygutes galime susimąstyti, susivokti ir kartu išmokti šį tą naujo. Vertybės, kurias puoselėja Kakė Makė, yra labai svarbios. Ši istorija puikiai pamoko mus visus, kaip reikia nepavydėti, draugiškai gyventi ir tuo džiaugsmu dalintis su visais“, – nuomone dalinasi tinklaraščio „Babyblog“ įkūrėja Sotera Šveikauskaitė.

Kakės Makės paveikslėlių knygos – itin populiari knygelių serija apie penkerių metų mergaitę, kuri mėgaujasi vaikyste ir bando pažinti visą ją supantį pasaulį! O pažindama jį herojė susiduria su įvairiomis situacijomis ir iššūkiais – baime, pavydu, pykčiu, tinginyste. Netikėtos istorijos, pasakojamos pasitelkiant gausybę unikalių iliustracijų, ne moralizuoja, o padeda sužadinti vaiko vaizduotę ir skatina jį patį rasti teisingą atsakymą.

Lina Žutautė – vaikų pamėgta dailininkė ir rašytoja, gimusi ir iki šiol gyvenanti Šiauliuose. Pirmoji autorės knyga „Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas“ pasirodė 2010 m. ir Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos (IBBY) buvo pripažinta geriausia knyga mažiesiems skaitytojams. 2013 m. Linai Žutautei įteikta vaikų literatūros premija už kūrybą vaikams, už vaizdo ir žodžio dermę. Autorės kūryba išversta į latvių, estų, rusų, danų, italų, korėjiečių ir daug kitų kalbų. Sukūrusi vieną žymiausių lietuviškų literatūros personažų – Kakę Makę – autorė nesiliauja mažųjų skaitytojų stebinti vis naujomis istorijomis!

Jei jūsų mažiesiems patinka Kakė Makė ir jos draugai, kviečiame pratęsti pažintines keliones vaizdo formatu žiūrint Kakės Makės laideles „Youtube“ kanale: https://www.youtube.com/channel/UCFWLVZ8cVCyqvKmkEqUdK4w


  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2023
  • Knygos puslapių skaičius: 40
  • Formatas: 21x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090156735

Parašykite atsiliepimą apie "Kakė Makė ir baisi neteisybė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie Kakę Makę

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Kakė Makė ir baisi neteisybė", kurį pristato . Siūlome ne tik išsamų "Kakė Makė ir baisi neteisybė" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido . Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Kakė Makė ir baisi neteisybė". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Kakė Makė ir baisi neteisybė" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Kakė Makė ir baisi neteisybė" perkama kartu