NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas

Kaina: 13,19 €
Kaina su kodu: 9,50 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 13.189 InStock
Į krepšelį 9,50 € -28% su kodu
PATOGU

Knygos "Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas" aprašymas

Rekomenduojama 2–6 metų vaikams.

Kakė Makė nelabai mėgsta tvarkytis, bet juk net nuobodžiausia veikla tampa įdomi, jei ją lydi žaidimai ir smagūs išbandymai!

Kakė Makė drąsi ir išradinga. Ji kasdien susigalvoja vis naujų veiklų ir atranda naujų svajonių. Ji nori būti architekte, skulptore, dviratininke, o kai lyja – bibliotekininke. Bet po kiekvieno jos žaidimo lieka krūva daiktų, nes ji visai netrokšta tapti... žaislų tvarkytoja.

Kakė Makė susipažins su Netvarkos nykštuku ir šis surengs jai net kelis įdomius išbandymus, padėsiančius suprasti, kodėl tvarkytis svarbu. O tu ar padėsi Kakei Makei išspręsti nykštuko užduotis?

„Vaiko aplinkoje gausu įdomių užsiėmimų. Dar smagiau vieną veiklą keisti kita ir išvengti nuobodulio. Argi ne keista, kad suaugusieji, užuot džiaugęsi tokia gausybe nuveiktų veiklų, rimtu veidu ištaria: „Laikas tvarkytis!“ Kaip elgtis, kad jie vienu žodžiu ar piršto krustelėjimu nesugadintų viso džiaugsmo? Prisiminkite: kai varginantis darbas tampa iššūkiu, gimsta tikri nuotykiai. Būtent tai šioje istorijoje primena mums visiems Netvarkos nykštukas.“
Psichologė Asta Blandė

„Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas“:

    • turtina žodyną;

    • lavina emocinį intelektą ir ugdo vaizduotę;

    • skatina svajoti ir išbandyti kuo daugiau įvairesnių veiklų;

    • moko, kad gyvenime ne tik žaidimai ir malonios veiklos – kartais reikia užsiimti ir mažiau džiaugsmo teikiančiais dalykais, pavyzdžiui, tvarkytis;

    • skatina į tvarkymąsi pažiūrėti kaip į žaidimą;

    • yra smagių užduotėlių, kurias vaikas gali atlikti su Kake Make;

    • knyga papildyta tėvams skirtais psichologės komentarais, kurie geriau padės suprasti mažylius ir įveikti kasdienius iššūkius.

„Nuostabus personažas Netvarkos nykštukas, dukroms labai patinka. Knygelė įdomi, nusipirkome pačią pirmą, nenusivylėme. Knygelės personažas Netvarkos nykštukas padeda nugalėti netvarką mūsų namuose. Puiku, kad istorija turi prasmę.“
Mama Austėja

Kakės Makės paveikslėlių knygos – itin populiari knygelių serija apie penkerių metų mergaitę, kuri mėgaujasi vaikyste ir bando pažinti ją supantį pasaulį! O pažindama jį herojė susiduria su įvairiomis situacijomis ir iššūkiais: baime, pavydu, pykčiu, tinginyste. Netikėtos istorijos, pasakojamos pasitelkiant gausybę unikalių iliustracijų, ne moralizuoja, o padeda sužadinti vaiko vaizduotę ir skatina jį patį rasti teisingą atsakymą.


  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2023
  • Knygos puslapių skaičius: 40
  • Formatas: 21x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090155080

Parašykite atsiliepimą apie "Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie Kakę Makę

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas", kurį pristato . Siūlome ne tik išsamų "Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido . Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas" perkama kartu