NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kakė Makė ir supertėčio diena

Kaina: 13,19 €
Kaina su kodu: 9,50 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 13.189 InStock
Į krepšelį 9,50 € -28% su kodu
PATOGU

Knygos "Kakė Makė ir supertėčio diena " aprašymas

Rekomenduojama 2–6 metų vaikams.

Kakė Makė žino: kad ir ką veiktum su mylimais žmonėmis, bus gera ir smagu, nes svarbiausia – laikas kartu.

Kai Kakės Makės mama su senele išvyksta, tėtis paskelbia: šiandien bus SUPERTĖČIO DIENA. Visą dieną jie praleis kartu – mokysis taisyti dviratį, lips į medį, apsilankys grožio salone ir dar daug smagių nuotykių patirs. Šios dienos nesugadins nei įpjautas pirštas, nei medyje įstrigęs aitvaras, nei visur pažirę daiktai, nes SUPERTĖTIS sugebės išspręsti visas problemas ir netikėtumus.

„Mama ir tėtis vaikui – visas pasaulis. Buvimas kartu suteikia saugumą ir pilnatvę, o laikas, praleistas atskirai su tėčiu ar mama, leidžia vaikui pažinti skirtingas šeimos pasaulio puses. Ši knyga apie vaiko ir tėčio santykį, kuriame gausu veiklos, naujų ir netikėtų patyrimų, greičio ir stiprių emocijų. Linkiu skaitytojams tėčiams semtis drąsos ir savo vaikų pasaulyje tapti superherojais.“
Psichologė Asta Blandė

„Kakė Makė ir Supertėčio diena“:

    • turtina žodyną;

    • lavina emocinį intelektą ir ugdo vaizduotę;

    • skatina vaikus ne tik norėti leisti laiką su visa šeima, bet ir pažinti kiekvieną šeimos narį atskirai;

    • skatina mėgautis kiekviena akimirka su mylimais žmonėmis, o iškilusias bėdeles išspręsti kartu ir pernelyg dėl jų nesukti galvos;

    • knyga papildyta tėvams skirtais psichologės komentarais, kurie padės geriau suprasti mažylius ir įveikti kasdienius iššūkius.

„Labai smagi knygutė apie vaiko dieną su tėčiu, sūnus prisijuokė iki soties. Nuostabu, kaip gražiai perteikiamas vaiko ryšys su tėčiu.“
Mama Orinta

Kakės Makės paveikslėlių knygos – itin populiari knygelių serija apie penkerių metų mergaitę, kuri mėgaujasi vaikyste ir bando pažinti ją supantį pasaulį! O pažindama jį herojė susiduria su įvairiomis situacijomis ir iššūkiais – baime, pavydu, pykčiu, tinginyste. Netikėtos istorijos, pasakojamos pasitelkiant gausybę unikalių iliustracijų, ne moralizuoja, o padeda sužadinti vaiko vaizduotę ir skatina jį patį rasti teisingą atsakymą.

Lina Žutautė – vaikų pamėgta dailininkė ir rašytoja, gimusi ir iki šiol gyvenanti Šiauliuose. Pirmoji autorės knyga „Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas“ pasirodė 2010 m. ir Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos (IBBY) buvo pripažinta geriausia knyga mažiesiems skaitytojams. 2013 m. Linai Žutautei įteikta vaikų literatūros premija už kūrybą vaikams, už vaizdo ir žodžio dermę. Autorės kūryba išversta į latvių, estų, rusų, danų, italų, korėjiečių ir daug kitų kalbų. Sukūrusi vieną žymiausių lietuviškų literatūrinių personažų – Kakę Makę – autorė nesiliauja mažųjų skaitytojų stebinti vis naujomis istorijomis!

Jei jūsų mažiesiems patinka Kakė Makė ir jos draugai, kviečiame pratęsti pažintines keliones vaizdo formatu žiūrint Kakės Makės laideles „Youtube“ kanale: https://www.youtube.com/channel/UCFWLVZ8cVCyqvKmkEqUdK4w


  • Autorius: Lina Žutautė
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2023
  • Knygos puslapių skaičius: 40
  • Formatas: 21x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090155097

Parašykite atsiliepimą apie "Kakė Makė ir supertėčio diena "

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie Kakę Makę

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Kakė Makė ir supertėčio diena ", kurį pristato Lina Žutautė. Siūlome ne tik išsamų "Kakė Makė ir supertėčio diena " aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Lina Žutautė. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Kakė Makė ir supertėčio diena ". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Kakė Makė ir supertėčio diena " dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Kakė Makė ir supertėčio diena " perkama kartu