NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

KIVIO rinkinys „A“

Kaina: 13,29 €
Kaina su kodu: 11,96 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 13.29 InStock
Į krepšelį 11,96 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "KIVIO rinkinys „A“" aprašymas

1. KIVIS spalvina raides

Spalvinimas yra labai naudinga veikla. Spalvinant tobulinami vaiko įgūdžiai, lavinama smulkioji motorika, todėl reikia skatinti vaikus spalvinti nuo mažens. Šis procesas ypač naudingas ikimokyklinio amžiaus vaikams. Jis padeda vaikui greičiau pradėti rašyti tiek spausdintinėmis, tiek rašytinėmis raidėmis, moko sutelkti dėmesį, leidžia išreikšti save, padeda valdyti stresą, lavina pastabumą. Šioje spalvinimo knygelėje vaikai ras daug puikių paveikslėlių, pavyzdžiui, sraigės, ežio ar vėžliuko. Reikia nuspalvinti tas ant paveikslėlių esančias raides, kurios sudaro pavaizduoto paveikslėlio pavadinimą.

2. KIVIS rašo pirmuosius skaičius

Šioje knygelėje pateiktos užduotys ne tik padės vaikui pažinti ir išmokti rašyti skaičius nuo 1 iki 10, bet ir ugdys skaičiavimo įgūdžius. Papildomos užduotėlės lavins dėmesį, pastabumą, atmintį ir padės vaikui pasiruošti į mokyklą. Užduotys išdėstytos nuosekliai, todėl mokytis bus patogu ir lengva. Tikimės, kad, atlikdamas užduotis, vaikas įgaus daugiau pasitikėjimo savimi.Knygelė skiriama 4–6 metų vaikams.

3. KIVIS rašo pirmąsias raides

Šioje knygelėje pateiktos užduotys padės vaikui pažinti ir išmokti rašyti raides, vystyti smulkiąją motoriką, pagerins akių ir rankos koordinaciją. Papildomos užduotėlės lavins dėmesį, pastabumą, atmintį ir padės vaikui pasiruošti į mokyklą. Užduotys išdėstytos nuosekliai, todėl mokytis bus patogu ir lengva. Tikimės, kad, atlikdamas užduotis, vaikas įgaus daugiau pasitikėjimo savimi. Knygelė skiriama 4–6 metų vaikams.

4. KIVIS lavina ranką

Šioje knygelėje pateiktos užduotys padės vaikui išmokti valdyti rašiklį pasirengti rašyti skaičius ir raides, vystyti smulkiąją motoriką, sustiprinti rankų ir pirštų raumenis. Tikimės, kad, atlikdamas užduotis, vaikas įgaus daugiau pasitikėjimo savimi. Tokios užduotys yra tikslios rašysenos ateityje pagrindas. Šios knygelės užduotys padės lavinti vaizduotę ir kūrybinius gebėjimus.



Parašykite atsiliepimą apie "KIVIO rinkinys „A“"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kiti mokomieji leidiniai, pratybos ikimokyklinukams


Dažnai su "KIVIO rinkinys „A“" perkama kartu