NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Naujokė

4.7
(3 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 11,99 €
Kaina su kodu: 10,79 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-05-31 Danielė

Labai patiko


2024-04-30 11.99 InStock
Į krepšelį 10,79 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Naujokė" aprašymas

The New York Times, The Wall Street Journal ir USA Today bestseleris.

Danielis Silva išgarsėjo jau daugelį metų leidžiama trilerių serija apie šnipą ir meno restauratorių Gabrielį Aloną. Autoriaus knygos tapo kritikų pripažintais bestseleriais visame pasaulyje, jos išverstos į daugiau kaip 30 kalbų.

„Pribloškiama... Neįtikėtinas trileris, paremtas tikra šių dienų Artimųjų Rytų politika ir prisotintas universalios žmogiškos tragedijos.“ Booklist

Ji nuo galvos iki kojų vilkėjo brangiais languoto rašto vilnos apdarais, kokių galėtum rasti „Burberry“ parduotuvėje. Vietoj nailoninės kuprinės nešėsi odinį knygų krepšį. Ryškūs odiniai balerinos bateliai blizgėjo. Naujokė buvo teisinga, kukli. Bet kažkas visgi buvo ne taip...

Kas rytą į vieną privačią Šveicarijos mokyklą šarvuotas automobilis, tinkamas net valstybės vadovui, atveža dailią varno juodumo plaukų mergaitę. Oficialiai ji – turtingo Egipto verslininko duktė. Iš tiesų jos tėvas – Chalidas bin Mohamedas, prieštaringai vertinamas Saudo Arabijos sosto paveldėtojas. Kadaise liaupsintas dėl drąsių socialinių ir religinių reformų, Vakarų pasaulio prielankumą prarado įsakęs žiauriai nužudyti žurnalistą. Kai nepaisant sustiprintos apsaugos vienturtė jo duktė pagrobiama, princas kreipiasi į vienintelį žmogų, galintį ją surasti, kol dar nevėlu.

Legendinis Izraelio žvalgybos vadas Gabrielis Alonas visą gyvenimą kovojo su teroristais, tarp jų ir nuožmiaisiais Saudo Arabijos globojamais džihadistais. Princas Chalidas pasižadėjo pagaliau nutraukti karalystės ryšius su islamo radikalais. Vien dėl to Gabrielis laiko jį tegul ir ydingu, bet naudingu partneriu.

Jiedu taps netikėtais sąjungininkais slaptoje mirtinoje kovoje dėl valdžios Artimuosiuose Rytuose. Nuo jų priklauso vaiko gyvybė ir Saudo Arabijos sosto likimas. Abiem vyrams nestinga priešų. Abu tikrai turi ką prarasti.


  • Pavadinimas originalo kalba: The New Girl
  • Autorius: Daniel Silva
  • Leidėjas: BALTO leidybos namai
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 400
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094871535
  • Vertėjas: Inga Čepulienė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


2021-08-05

nebloga, irgi patiko rašytojo stilius

2021-05-31

Labai patiko

2021-05-21

PAGALIAU! Sulaukėme šio nuostabiaus autoriaus knygą lietuviškai. Absoliučiai profesionalus rašymo stilius. Ši knyga ir gera pramoga, ir kupina žinių ir pamokų istorija, kuri neleis atsitraukti iki pat paskutinio puslapio. Pažadu, nenusivilsite. Norėsite dar ir dar.

Parašykite atsiliepimą apie "Naujokė"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Naujokė", Daniel Silva. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Daniel Silva su knyga "Naujokė" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Naujokė" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Daniel Silva. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Naujokė" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Naujokė" perkama kartu