Knyga „Valgių gaminimas“ yra pirmoji lietuviškos kulinarijos knyga. Maisto sudėtis, užkandžiai, sriubos, antrieji patiekalai, saldieji patiekalai, kepimas, dietinis maistas. 1000 receptų.
Daugelį metų tiek jaunoms, nepatyrusioms, tiek ir vyresnėms šeimininkėms – žinoma, ir kulinarija besidomintiems vyrams – „Valgių gaminimas“ buvo nepamainoma knyga. Ją buvo galima išvysti bemaž kiekvienuose namuose – dažniausiai padėtą virtuvėje, matomoje vietoje, kad visuomet būtų po ranka.
O gal jau ir pažinote tą pačią knygą, kurią nuo senų laikų iki dabar brangina prosnelė, močiutė ar mama? Laiko nugelsvintais, savų receptų ar įvairių pastabų prirašinėtais puslapiais... Juose – po kruopelytę surinkta mūsų kulinarinė išmintis.
Autorius: | E. Drąsutienė, A. Šližienė, O. Radaitienė |
Leidėjas: | R. Čepienė |
Išleidimo metai: | 2010 |
Knygos puslapių skaičius: | 454 |
Formatas: | 18x24, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786099523101 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti