NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

2017 metų sveikatos ir astrologijos kalendorius. Horoskopai, organizmo valymas, stiprinimas, mityba

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 1.69 SoldOut

Aprašymas

Zodiakas - tai menamas Saulės kelias dangaus skliautu, kurį ji nueina per metus. Šis gyvybę mums teikiantis dangaus šviesulys metus įveikia per 12 mėnesių, kiekvienam iš kurių sąlyginai skirtas tam tikras zodiako ženklas.

Visi 12 zodiako ženklų, kaip ir visos Saulės sistemos planetos, tiesiogiai veikia mus, Žemės gyventojus. Teigiamai veikiančiomis paprastai laikomos šios planetos: Saulė (žvaigždė), Jupiteris, Uranas ir Plutonas. Neigiamas poveikis priskiriamas Mėnuliui, Neptūnui ir Venerai. Saturnas ir Merkurijus įgyja savybių to zodiako ženklo, kuriame jie buvo žmogaus gimimo horoskope, t. y. gali veikti ir teigiamai, ir neigiamai.

Be planetų ir žvaigždynų, žmogaus charakteriui bei sveikatos būklei reikšmingos įtakos turi ir 4 pagrindinės visus vyksmus mūsų planetoje valdančios stichijos: ugnis, oras, žemė ir vanduo.

Ugniniai zodiako ženklai - Avinas, Liūtas ir Šaulys - apdovanoja pasitikėjimu savo jėgomis, energingumu ir dažniausiai pakankamai stipria prigimties dovanota sveikata.

Oro stichijos zodiako ženklų - Dvynių, Svarstyklių, Vandenio - žmonėms būdingas nuolatinis vietos ir veiklos permainų siekis. Jie paprastai nėra labai stiprios sveikatos, todėl turi save tausoti bei būti dėmesingesni sau patiems.

Žemės stichijos ženklai - Jautis, Mergelė ir Ožiaragis - skatina žmones būti išmintingus, praktiškus, ramaus charakterio. Neretai jie pernelyg rūpinasi savo sveikata ir netgi gali susigalvoti įvairiausių priežasčių tam rūpinimuisi pagrįsti.

Vandens galiomis pažymėti zodiako ženklai - Vėžys, Skorpionas ir Žuvys - dažniausiai emocingos, jautrios, puikia intuicija pasižyminčios asmenybės. Tokius žmones kamuojančios ligos neretai yra nulemtos nekontroliuojamos nuotaikų kaitos bei nemokėjimo tinkamai atsipalaiduoti.

Vieni žmonės tvirtina niekaip nejaučiantys planetų poveikio savo gyvenimui. Kiti gi kurį nors rytų nubunda, jausdamiesi blogai, nors jokių akivaizdžių priežasčių tokiems savijautos pokyčiams tarsi ir nėra. O ir gydytojai tvirtina, kad jų sveikata nepriekaištinga. Tad kur glūdi blogos savijautos priežastis?

Astrologų teigimu, nuo pat gimimo akimirkos esame priklausomi nuo to zodiako ženklo, kuriam viešpataujant gimėme. Vadinasi, kiekvienam iš mūsų reikia išmokti valdyti tam ženklui priskiriamas galias, pasinaudoti jame slypinčia teigiama energija. Naudinga žinoti zodiako ženklo nulemtas savo prigimtines ypatybes bei, remiantis tomis žiniomis, pasirūpinti savo sveikata ir gerove.

Planetų išsidėstymas žmogaus gimimo metu daro didžiulę įtaką jo temperamentui ir talentams, jo kūno konstitucijai ir polinkiui i tam tikras ligas, jo likimui ir gyvensenai. Vieni žmonės tuo linkę tikėti labiau, kiti mažiau, tačiau šiais laikais tikriausiai būtų sunku rasti žmogų, nežinantį, po kokiu Zodiako ženklu jis yra gimęs ir ką tas ženklas jam yra lėmęs.

2017-IEJI - UGNINIO GAIDŽIO METAI

Daugumos zodiako ženklų 2017-aisiais laukia karjeros pokyčiai. 2017 metų globėjas Ugninis Gaidys - darboholikas ir perfekcionistas - pareikalaus nemažų pastangų darbinėje sferoje, tačiau už triūsą būsite apdovanoti.


  • Leidėjas: Medicina visiems
  • Išleidimo metai: 2016
  • Knygos puslapių skaičius: 192
  • Formatas: 14x20, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098095432

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "2017 metų sveikatos ir astrologijos kalendorius. Horoskopai, organizmo valymas, stiprinimas, mityba"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Kalendoriai


Dažnai su "2017 metų sveikatos ir astrologijos kalendorius. Horoskopai, organizmo valymas, stiprinimas, mityba" perkama kartu