NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Didžiosios traukinių mįslės byla

Kaina: 12,69 €
Kaina su kodu: 11,42 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 12.69 InStock
Į krepšelį 11,42 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Didžiosios traukinių mįslės byla" aprašymas

Sveiki atvykę į Vaiduoklių biurą!

Po šimto metų pertraukos miestelyje vėl atidaroma traukinių stotis. Bet vaiduoklis daro viską, kad traukiniai į jį negalėtų atvykti! Miestelio meras nusivylęs ir į pagalbą kviečiasi Elsą ir Kalį iš Vaiduoklių biuro. Kas tas vaiduoklis ir kodėl jis trukdo traukinių eismui?

Elsai ir Kaliui reikės išspręsti jaudinančią, linksmą ir sudėtingą bylą!

„Vaiduoklių biuras“ – tai intriguojanti švedų trilerių meistrės Kristinos Ohlsson detektyvinė serija, skirta pradinių klasių moksleiviams. „Didžiosios traukinių mįslės byla“ – ketvirtoji savarankiška šios serijos knyga. Nuotaikingas istorijų iliustracijas sukūrė Moa Wallin.



Parašykite atsiliepimą apie "Didžiosios traukinių mįslės byla"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Grožinė užsienio autorių literatūra 6-8 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Didžiosios traukinių mįslės byla", kurį pristato Kristina Ohlsson. Siūlome ne tik išsamų "Didžiosios traukinių mįslės byla" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Kristina Ohlsson. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Didžiosios traukinių mįslės byla". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Didžiosios traukinių mįslės byla" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Didžiosios traukinių mįslės byla" perkama kartu