NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Dra ta ta. Stasio Ušinsko marionečių pokalbis su lėlininku Rimantu Driežiu. 3D lėlių moduliacija

  • Nemokamas knygos pristatymas
Kaina: 45,22 €
Kaina su kodu: 40,69 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-05-31 45.215 InStock
Į krepšelį 40,69 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos „Dra ta ta. Stasio Ušinsko marionečių pokalbis su lėlininku Rimantu Driežiu. 3D lėlių moduliacija“ aprašymas

Martyno Mažvydo bibliotekos aukso fonde sukaupti tikri kultūrinių ir istorinių žinių lobiai.Čia saugoma ir lėlių teatro Lietuvoje pradininko, vitražisto, knygų iliustruotojo Stasio Ušinsko autorinių knygų kolekcija. Šio menininko kūriniai įtraukti į UNESCO programos „Pasaulio atmintis“ nacionalinį registrą.

Nacionalinė biblioteka kartu su projekto partneriais stengiasi Stasio Ušinsko kultūrinį palikimą atverti visuomenei, ypač vaikams ir jaunimui – tai svarbu jaunosios kartos kūrybiškumo ir kultūrinės atminties ugdymui. Ieškoma būdų kultūros lobius padaryti labiau prieinamus, tad jie konvertuojami į šiuolaikiškas formas.

Taip atsirado unikalus leidinys jaunesniųjų klasių moksleiviams „Dra ta ta“, tarsi tarpininkas tarp senųjų šio menininko kūrinių ir dabarties.

Skenuokite paveikslėlį planšete arba mobiliuoju telefonu, ir prieš jus 3D vaizdu atgis teatro marionetės ir jų rentgenogramos bei meninio filmo fragmentai. Susipažinsite su marionečių konstrukcija, autoriaus kūrybos stilistika, personažų charakteriais ir istorijomis.



Parašykite atsiliepimą apie „Dra ta ta. Stasio Ušinsko marionečių pokalbis su lėlininku Rimantu Driežiu. 3D lėlių moduliacija“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Muzikos, vizualiojo meno knygos

pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą „Dra ta ta. Stasio Ušinsko marionečių pokalbis su lėlininku Rimantu Driežiu. 3D lėlių moduliacija“, kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos „Dra ta ta. Stasio Ušinsko marionečių pokalbis su lėlininku Rimantu Driežiu. 3D lėlių moduliacija“ aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos „Dra ta ta. Stasio Ušinsko marionečių pokalbis su lėlininku Rimantu Driežiu. 3D lėlių moduliacija“ už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą „Dra ta ta. Stasio Ušinsko marionečių pokalbis su lėlininku Rimantu Driežiu. 3D lėlių moduliacija“? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su „Dra ta ta. Stasio Ušinsko marionečių pokalbis su lėlininku Rimantu Driežiu. 3D lėlių moduliacija“ perkama kartu