NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Mano mielas nenaudėlis/ Vieniša žmona (Pavasario duetas 2010)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2010-03-30 ___________

Man \"Mano mielas nenaudelis\" knyguteje pagrindine veikeja tokia gan naivoka, taciau antroji knygute apie \"Vienisa zmona\" labai patiko, nieko netruko, intriga buvo, siuzetas idomus.


Šiuo metu neparduodama

2024-05-31 3.76 SoldOut

Knygos "Mano mielas nenaudėlis/ Vieniša žmona (Pavasario duetas 2010)" aprašymas

Diana Palmer
Mano mielas nenaudėlisr
Džei Bi Hamokas žaidžia pagal savo taisykles – nesurimtėti ir niekada nevesti. Su visomis moterimis jis elgiasi pagirtinai, bet nė prie vienos ilgėliau neprisiriša. Švelnioji Telė Madoks apgaubia jį rūpesčiu ir užuojauta. Džei Bi jos elgesys varo iš kantrybės. Bet likimas kartais iškrečia pokštą net didžiausiam palaidūnui.r
Iš anglų kalbos vertė Eglė Bareikaitėr
r
Maureen Childr
Vieniša žmonar
Lukas Telbotas nuolat keliauja verslo reikalais. Nieko keista, kad Ebė, jo žmona, jaučiasi šiek tiek vieniša. Bet kai jis pavėluoja į žmonai itin svarbų pokylį, ši pagaliau supranta, kad Delijos užuominos nebuvo iš piršto laužtos – Lukas gyvena dvigubą gyvenimą. Ir kaip ji galėjo ištekėti už vyro, būti jo glėbyje, atiduoti jam visą širdį, visai jo nepažindama?! Melo jau tiek daug, kad skyrybos – vienintelė išeitis. Bet Lukas nė nemano taip lengvai pasiduoti.
Iš anglų kalbos vertė Daiva Šulmanienė

  • Autorius: Ana Palmer, Maureen Child
  • Leidėjas:
  • Išleidimo metai: 2010
  • Knygos puslapių skaičius: 368
  • ISBN ar kodas: 9786094060809

2010-04-01

Kazkaip nelabai, ypac pirma istorija. Antra kiek geresne, bet irgi...

2010-03-30

Man \"Mano mielas nenaudelis\" knyguteje pagrindine veikeja tokia gan naivoka, taciau antroji knygute apie \"Vienisa zmona\" labai patiko, nieko netruko, intriga buvo, siuzetas idomus.

2010-03-16

Pirmosios skaičius nebuvau, todėl labai patiko, o antrąją jau buvau skaičiusi, bet kai perskaičiau dar kartą, patiko dar labiau.

Parašykite atsiliepimą apie "Mano mielas nenaudėlis/ Vieniša žmona (Pavasario duetas 2010)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Mano mielas nenaudėlis/ Vieniša žmona (Pavasario duetas 2010)", Ana Palmer, Maureen Child. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Ana Palmer, Maureen Child su knyga "Mano mielas nenaudėlis/ Vieniša žmona (Pavasario duetas 2010)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Mano mielas nenaudėlis/ Vieniša žmona (Pavasario duetas 2010)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Ana Palmer, Maureen Child. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Mano mielas nenaudėlis/ Vieniša žmona (Pavasario duetas 2010)" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Mano mielas nenaudėlis/ Vieniša žmona (Pavasario duetas 2010)" perkama kartu