NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Namas prie ežero

4.1
(8 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 11,49 €
Kaina su kodu: 8,04 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2021-08-31


2024-04-30 11.49 InStock
Į krepšelį 8,04 € -30% su kodu
PATOGU

Knygos "Namas prie ežero" aprašymas

Britų autorė Nuala Ellwood lietuvių rašytojams jau pažįstama iš knygų „Mano sesers kaulai“ ir „Diena, kai įvyko nelaimė“. Jūsų rankose naujas įtempto siužeto trileris „Namas prie ežero“. Apžvalgose ši knyga lyginama su „Mergina traukiny“, o atsiliepimuose dominuoja žodžiai „įtraukianti“, „gniaužianti kvapą“ bei „aštri“. Laukia įdomus skaitinys!

Liza ir jos trejų metų sūnus jau daug valandų važiuoja į nežinomybę. Neramus vaikas šaukiasi tėčio ir nori atgal, tačiau pabėgimas nuo Marko reiškia, kad reikia gerai pasislėpti, o draugės namelis atrodo puiki vieta. Jis toli nuo miesto, o vietovėje niekas nepažįsta nei Lizos, nei jos vaiko.

Namas atrodė tobula slėptuvė, tačiau peržengusi slenkstį Liza pasibaisėjo. Vienintelis vanduo – ežero, vienintelė šviesa – žvakės. O kur dar nešvara ir dvokas. Sodas atrodo ne ką geriau – užverstas senais rakandais, gyvūnų narvais ir šiukšlėmis. Kokia motina ji yra, jei savo sūnų atsivežė į tokią vietą? Regis neviltis skverbiasi gilyn į moters širdį.

Situacijos nepagerina ir nepageidaujamas vietinės gyventojos apsilankymas. Regis ji tik norėjo padėti, tačiau, kodėl Liza nesijaučia saugi?

Namas taip pat yra trilerio veikėjas, nes jis raktas į visus knygos įvykius. Pastato aprašymai fantastiški – jie sukels baugulį ir vers jaudintis dėl knygos herojų. Liza bando išgyventi šioje atšiaurioje vietoje, kuri simbolizuoja viską, ką Markas privertė ją išgyventi.

„Namas prie ežero“ turi visas geram trilerio žanrui būdingas ypatybes: įtampą, intrigą, apgaulę, sukrėtimus ir nuolatinę pavojaus nuojautą. Be to, autorė Nuala Ellwood yra talentinga pasakotoja, kuri skaitytojus prikausto iki paskutinio puslapio. Kokias paslaptis slepia senas namas ir Lizos draugė, bei kiek ji pati pasirengusi padaryti, kad apsaugotų save ir sūnų nuo praeities ir vis dar tykančios tamsos?

Nuala Ellwood – populiari britų autorė, sužavėjusi skaitytojus aštriais psichologiniais trileriais. Be to, kad kuria knygas, Nuala Ellwood taip pat dėsto kūrybinį rašymą Anglijos Šv. Jono universitete.

Iš anglų kalbos vertė Agnė Sūnaitė.

Jei trumpas aprašymas sudomino, kviečiame knygą „Namas prie ežero“ įsigyti internetu pigiau. Taip pat turime ir kitus autorės Nuala Ellwood trilerius. Verta pasidairyti išpardavimų ir akcijų skiltyje bei pirkti online ir daugiau gerų istorijų. Išsirinkti padės knygų santraukos, tekstą įvertinti leis ištraukos. Nurodytas puslapių skaičius sufleruoja, kiek laiko reikės skirti knygai. Patogu, greita ir už gerą kainą – tokią patirtį siūlome knygyne.


  • Autorius: Nuala Ellwood
  • Leidėjas: Sofoklis
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 320
  • Formatas: 14x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094443381

Kiti taip pat domėjosi


2021-09-18

Vidutiniška.

2021-08-31

2021-03-23

2021-02-10

Labai labai patiko.... Ne mėgėja skaityt knygų, bet ši labai įtraukė ir privertė skaityt iki galo...

2021-01-17

Nu tokia vidutiniška

2021-01-07

Įtraukiantis! Perskaičiau per 2 dienas! :D

2021-01-04

Labai įtraukiantis, tamsus detektyvas. Patiko.

2020-12-20

Nieko gero

Parašykite atsiliepimą apie "Namas prie ežero"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Namas prie ežero", Nuala Ellwood. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Nuala Ellwood su knyga "Namas prie ežero" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Namas prie ežero" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Nuala Ellwood. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Namas prie ežero" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Namas prie ežero" perkama kartu