NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams 2007

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 2.49 SoldOut

Knygos "Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams 2007" aprašymas

Tai serijinis leidinys apie vaistus, skirtas sveikatos priežiūros specialistams, farmacininkams. Knygoje pateikiama pati reikalingiausia informacija apie Lietuvoje registruotus vaistus - vaisto apibūdinimas, vartojimo indikacijos, kontraindikacijos dozavimas, dozuotė ir pakuotė.


Tai leidinys apie vaistus, skirtas sveikatos priežiūros specialistams, farmacininkams. Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams yra parengta Vaistų žinyno 2004 pagrindu. Knygos paskirtis - greitai rasti glaustą, pačią reikalingiausią informaciją apie vaistą, todėl į ją įtraukti tik sutrumpinti dažniausiai gydytojo praktiko vartojamų vaistų aprašai. Tikimės, kad šis kišeninio formato leidinys taps neatsiejamu kiekvieno gydytojo pagalbininku kasdieniame darbe.Vaistų knygos gydytojams ir farmacininkams ypatumai: - Knygoje pateikiama pati reikalingiausia informacija apie Lietuvoje registruotus vaistus - vaisto apibūdinimas, vartojimo indikacijos, kontraindikacijos, dozavimas, dozuotė ir pakuotė.- Įtraukti naujausi Lietuvoje registruoti vaistai.- Knyga papildyta naujais tarptautinių (bendrinių) vaistų aprašymais.- Knyga yra patogaus kišeninio formato. - Patogi vaistų rodyklė.

Sudarytojo žodis


Vaistų knygos gydytojams ir farmacininkams paskirtis - greitai rasti glaustą, pačią reikalingiausią informaciją apie vaistą. Todėl į knygą jtraukėme tik sutrumpintus dažniausiai gydytojo praktiko vartojamų vaistų aprašus. Plačiau apie vaistus skaityti rekomenduojame Vaistų žinyne arba specialioje medicininėje literatūroje bei vaistų anotacijose.

Šiame leidinyje pateikta informacija yra skirta tik sveikatos priežiūros specialistams bei farmacininkams. Ja nesiekiama keisti visuotinai priimtų klinikinių sprendimų. Sudarytojas, autoriai ir redaktoriai neatsako už neigiamas pasekmes, kilusias dėl knygoje aprašytų vaistų vartojimo.

Pritrūkus informacijos ar kilus neaiškumų skiriant vaistus, gydytojai turėtų kreiptis į vaistų gamintojus ar jų atstovus.

 

Vaistų knygos gydytojams ir farmacininkams ypatumai:

• Knygoje pateikiama pati reikalingiausia informacija apie Lietuvoje registruotus vaistus - vaisto apibūdinimas, vartojimo indikacijos, kontraindikacijos ir dozavimas, dozuotė ir pakuotė.

• Įtraukti naujausi Lietuvoje registruoti vaistai.

• Knyga papildyta naujais tarptautinių (bendrinių) vaistų aprašymais.

• Knyga yra patogaus kišeninio formato.

• Patogi vaistų rodyklė.

Turinys


Medicininių terminų santrumpos / 8

Vaistų formų santrumpos / 10

Vaistų aprašymai / 13

1. / Kvėpavimo sistemą veikiantys vaistai / 13

2. / Virškinimo sistemą veikiantys vaistai / 37

3. / Nervų sistemą ir psichiką veikiantys vaistai / 69

4. / Kraujodarą ir krešėjimą veikiantys vaistai / 159

5. / Širdies ir kraujagyslių sistemą veikiantys vaistai / 185

6. / Urogenitalinę sistemą veikiantys vaistai / 239

7. / Endokrininę sistemą ir metabolizmą veikiantys vaistai / 257

8. / Skeleto raumenų ir sąnarių sistemą veikiantys vaistai / 293

9. / Vaistai odos ligoms gydyti / 311

10. / Vaistai ausų - nosies - burnos ertmės ir ryklės ligoms gydyti / 339

11. / Mitybos preparatai ir vitaminai / 355

12. / Vaistai akių ligoms gydyti / 367

13. / Vaistai infekcinėms ligoms gydyti / 381

14. / Kitur neklasifikuoti preparatai / 441

Dalykinė rodyklė / 447


Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams 2007"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Farmacijos, farmakologijos knygos

L. Griškevičius, J. Gulbinovič, D. Rokaitė, A. Vaitkus pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams 2007", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams 2007" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams 2007" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams 2007"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, L. Griškevičius, J. Gulbinovič, D. Rokaitė, A. Vaitkus tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Vaistų knyga gydytojams ir farmacininkams 2007" perkama kartu