NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 11.49 SoldOut

Knygos "Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai" aprašymas

Šioje knygoje „Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai“ Audrius Bružas, Martynas Nedzinskas, Balys Latėnas ir Kirilas Glušajevas pirmą kartą atvirai pasakoja apie improvizaciją, teatro ir gyvenimo pažinimą, vaikystę. Improvizacijos menininkai dalinasi kelionės profesionalumo link paslaptimis ir subtilybėmis.

Improvizatorių knyga „Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai“ kupina drąsos, veržlumo, rizikos, azarto, lygiai taip pat kaip ir jų sceninio gyvenimo akimirkos. Žaismingos stilistikos knygoje persipina atviravimai ir filosofija, prisiminimai ir saviironija, patirtys ir svajonės. Knygos autoriai sako taip gyvenimui, kūrybai ir visiems skaitytojams, ieškantiems pilnatvės ir įkvėpimo.

Vienintelis Lietuvoje profesionalus improvizacijų teatras „Kitas kampas“ buvo įkurtas 2009 m. Tai aktorių, režisierių ir muzikantų komanda, rengianti skirtingų formatų pasirodymus: spektaklius, improvizacijų kovas, improvizacijų šou. Teatras rengia seminarus, individualius ir grupinius mokymus, dalyvauja renginiuose, socialiniuose projektuose bei akcijose. Nauji ir itin sėkmingi teatro projektai – „Improvizacijos mokykla“ ir „Vilnius Comedy Fest“. 2018 metais teatras Lietuvos kultūros ministerijos pripažintas profesionaliojo meno įstaiga.


  • Leidėjas: Improvizacijos teatras
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 112
  • Formatas: 21x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098193312

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių tikros istorijos

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai", . Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar su knyga "Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė . Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Kitas kampas. Istorijos ir žaidimai" perkama kartu