NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Laisvė nuo ego dramų

Kaina: 10,59 €
Kaina su kodu: 9,53 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-05-31 10.59 InStock
Į krepšelį 9,53 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Laisvė nuo ego dramų" aprašymas

Ši knyga „Laisvė nuo ego dramų“ atskleidžia paslėptus žmogiškojo ego aspektus ir jo kuriamas asmenines bei epines dramas. Pakylėtasis mokytojas Jėzus parodo, kaip puolusios būtybės, besipriešinančios Dievui, naudojosi žmogiškuoju ego kurdamos epinės kovos iliuziją. Epinė kova, kai į ją įsitraukiate, greitai tampa asmenine kova, į kurios spąstus patekę daugelis dvasios ieškotojų kovoja dėl to, ką jie laiko geru arba dvasingu tikslu. Realybėje kova, o tiksliau drama, yra absoliuti iliuzija, ir ji niekada nepasieks jokio dvasinio tikslo. Ji jus laikys įstrigusius žemyn traukiančiame sūkuryje, kuriame maitinsite savo dvasine šviesa Dievui besipriešinančias jėgas.

Šioje knygoje „Laisvė nuo ego dramų“ Jėzus su skvarbiu sąžiningumu parodo, kaip netikri mokytojai sukūrė daugybę dramų, kuriose žmonės buvo labai ilgai įkalinti. Jėzus parodo, kaip galite palikti šį netikrą kelią ir progresuoti tikrajame mistiniame kelyje, siekdami vienovės su savo aukštesniąja esybe.

Šioje knygoje „Laisvė nuo ego dramų“ sužinosite:

    • kaip atpažinti ego dramas ir virš jų pakilti;

    • kaip išvengti mėginimų įrodyti ego iliuzijų teisingumą;

    • kaip tiesiog paleisti dramos sąmonę;

    • kaip pakylėtieji mokytojai gali jums padėti ištrūkti iš savo dramos ir iš tiesų progresuoti dvasiniame kelyje;

    • kaip ištrūkti iš subtilios iliuzijos, teigiančios, esą Dievas padarė klaidą ir jam reikalinga jūsų pagalba, kovojant su kitais žmonėmis;

    • kaip susigrąžinti savo nekaltumą.



  • Autorius: Kim Michaels
  • Leidėjas: kristustavyje.lt
  • Išleidimo metai: 2023
  • Knygos puslapių skaičius: 204
  • Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786099604985

Parašykite atsiliepimą apie "Laisvė nuo ego dramų"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Dvasiniai skaitiniai

Kim Michaels pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Laisvė nuo ego dramų", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Laisvė nuo ego dramų" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Laisvė nuo ego dramų" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Laisvė nuo ego dramų"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Kim Michaels tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Laisvė nuo ego dramų" perkama kartu