NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Nepalenkiamasis. Dailininkas Zenonas Varnauskas (1923–2010)

Kaina: 44,80 €
Kaina su kodu: 40,32 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 44.795 InStock
Į krepšelį 40,32 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Nepalenkiamasis. Dailininkas Zenonas Varnauskas (1923–2010)" aprašymas

„Svarbiausia, kad, neprarasdama objektyvumo, knygos autorė sukuria įspūdingą spalvingos asmenybės paveikslą, prisidėdama ir prie istorinių lokalinės Kauno meno scenos tyrimų. Žavi ir vaizdingai, aiškiai dėstomos mintys. Monografija bus įdomi ne tik menotyrininkams, nagrinėjantiems dabar šiek tiek primirštą XX a. vidurio Lietuvos dailę - ji patrauks ir daugelį skaitytojų, kurie domisi tiek menu, tiek sudėtinga minėto laikotarpio istorija.“
Prof. dr. Raminta Jurėnaitė

„Monografijos pavadinimas nuteikia maloniam skaitymui, nes padeda nuspėti, kad bus atskleista nepakartojama knygos subjekto - Zenono Varnausko - asmenybė. Nuo pirmų puslapių skaitytojo laukia nemaža istorinių įvykių: okupacijos, karas, sovietizacija, „brandus socializmas", atkurta Nepriklausomybė. Šių įvykių verpete sukasi „nepalenkiamasis" Zenonas Varnauskas, labai daug nuveikęs ugdant meninę Lietuvos kultūrą ir organizuojant dailės studijas. Šis leidinys - ne vieno žmogaus, bet visos jo kartos gyvenimo istorija, tai pasakojimas apie sudėtingas istorines pervartas, į kurias pakliuvo Zenonas Varnauskas ir kiti jo kartos dailininkai.“
Dr. Lijana Natalevičienė



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Nepalenkiamasis. Dailininkas Zenonas Varnauskas (1923–2010)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Meno kritikos, meno istorijos knygos

Rasa Žukienė pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Nepalenkiamasis. Dailininkas Zenonas Varnauskas (1923–2010)", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Nepalenkiamasis. Dailininkas Zenonas Varnauskas (1923–2010)" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Nepalenkiamasis. Dailininkas Zenonas Varnauskas (1923–2010)" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Nepalenkiamasis. Dailininkas Zenonas Varnauskas (1923–2010)"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Rasa Žukienė tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Nepalenkiamasis. Dailininkas Zenonas Varnauskas (1923–2010)" perkama kartu