NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Nepažįstamasis

5.0
(2 įvertinimai) Įvertinkite
Kaina: 5,59 €
Kaina su kodu: 5,03 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje
2022-03-21 T


2024-04-30 5.59 InStock
Į krepšelį 5,03 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Nepažįstamasis" aprašymas

Pirmajame eilėraščių rinkinyje „Nepažįstamasis“, Tomas Norkaitis nemažai mąsto apie dieviškuosius, žmogiškuosius, netgi demoniškuosius pasaulius, susitelkia į būties ir nebūties, meilės ir savivokos klausimus. Eilėraščių subjektas primena, kad būti savimi nėra savaime suprantamas dalykas, o savęs paieškos neatsiejamos nuo kantrybės ir drąsos. Juk pažvelgusį veidrodį ir jame staiga išvydus nepažįstamąjį, gali prireikti nemažai laiko su juo susipažinti.

„Gimiau 1986 metais Tauragėje. Baigiau istorijos bakalauro studijas Vilniaus universitete, vėliau įgijau ir ekonomisto išsilavinimą. Eilėraščiai kultūrinėje spaudoje pirmą kartą publikuoti dar 2007 metais. Per šį laiką buvo bandymų pabėgti iš poezijos, tačiau supratau, kad tai - neįmanoma.“
Tomas Norkaitis


  • Autorius: Tomas Norkaitis
  • Leidėjas: Kauko laiptai
  • Išleidimo metai: 2021
  • Knygos puslapių skaičius: 80
  • Formatas: 17x17, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786098301076

Kiti taip pat domėjosi


2022-03-21

2021-11-29

Parašykite atsiliepimą apie "Nepažįstamasis"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių eilėraščiai ir dramos

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Nepažįstamasis", Tomas Norkaitis. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Tomas Norkaitis su knyga "Nepažįstamasis" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Nepažįstamasis" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Tomas Norkaitis. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Nepažįstamasis" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Nepažįstamasis" perkama kartu