NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Stebuklingas norų krėslas

Kaina: 10,22 €
Kaina su kodu: 4,09 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 10.219 InStock
Į krepšelį 4,09 € -60% su kodu
PATOGU

Knygos "Stebuklingas norų krėslas" aprašymas

Kai Molė su Piteriu išsiruošė ieškoti gimtadienio dovanos mamai, nė nenutuokė, kokie nepaprasti nuotykiai jų laukia. Užsukę į senienų krautuvėlę jie atsitiktinai aptinka stebuklingą norų krėslą, galintį nugabenti ten, kur tik užsinorėsi... arba kur sumanys pats krėslas!

Atsisėdę į krėslą vaikai su nauju draugu elfu Žvanguliu leidžiasi į nepaprastus ir nutrūktgalviškus nuotykius magiškose šalyse, sutinka milžinų, raganų, burtininkų ir kitų fantastinių būtybių.

Prisijunk prie jų nuotykių ir tu!

„Stebuklingas norų krėslas“:

• lavina vaizduotę ir kūrybingumą;

• nesudėtingai parašyta, suskirstyta į neilgus skyrius ir nuotykių kupina knyga puikiai tiks vaikams, pradedantiems savarankiškai skaityti ilgesnius kūrinius;

• skatina vaikus būti drąsius, draugiškus, gerus ir pasitikėti savimi.

Pirma „Stebuklingo norų krėslo“ serijos dalis.

Enid Blyton (1897–1968) – labai populiari anglų vaikų rašytoja, kurios laikui nepavaldžios istorijos su malonumu skaitomos iki šių dienų kone visame pasaulyje. Jos knygos išverstos į 90 kalbų! E. Blyton parašė tokias knygas kaip „Šauniojo penketuko nuotykiai“, „Stebuklingas Tolumų medis“ ir kt. Rašytojos knygos žadina fantaziją ir pasakoja apie nepamirštamus nuotykius, kokius norėtų patirti bene visi vaikai. „Stebuklingas norų krėslas“ pirmą kartą išleistas dar 1937 metais ir iki šiol sulaukia vis naujų leidimų!

Enid Blyton yra viena populiariausių visų laikų vaikų rašytojų. Jos knygų parduota daugiau nei 500 milijonų egzempliorių, jos verčiamos į kitas kalbas daug dažniau nei bet kurio kito vaikų literatūros autoriaus.

Enid Blyton nepaprastai mėgo kurti vaikams. Ji parašė per 600 knygų ir šimtus pasakojimų. Populiariausia jos knyga „Šauniojo penketuko nuotykiai“ pasaulį išvydo prieš daugiau nei 80 metų. E. Blyton yra ir kitų pasaulyje mėgstamų knygų – „Paslaptingasis septynetas“, „Stebuklingas Tolumų medis“ ir „Kvailutis“ – autorė.

Gimusi 1897 m. Londone, Jungtinėje Karalystėje, E. Blyton daugiausia pragyveno Bakingamšyre, labai mylėjo šunis, mėgo sodininkystę ir kaimo vietoves. Ji daug išmanė apie medžius, gėles, paukščius ir gyvūnus. Dorsetas, kur vyksta keletas šauniojo penketuko nuotykių, buvo ir jos mėgstama vieta. 


  • Pavadinimas originalo kalba: Adventures of the Wishing-chair
  • Autorius: Enid Blyton
  • Serija: Stebuklingas norų krėslas
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2023
  • Knygos puslapių skaičius: 176
  • Formatas: 14x20, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090155639
  • Vertėjas: Danguolė Žalytė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Parašykite atsiliepimą apie "Stebuklingas norų krėslas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Grožinė užsienio autorių literatūra 9-12 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Stebuklingas norų krėslas", kurį pristato Enid Blyton. Siūlome ne tik išsamų "Stebuklingas norų krėslas" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Enid Blyton. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Stebuklingas norų krėslas". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Stebuklingas norų krėslas" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Stebuklingas norų krėslas" perkama kartu