NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Tėtis

Kaina: 11,69 €
Kaina su kodu: 8,53 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 11.69 InStock
Į krepšelį 8,53 € -27% su kodu
PATOGU

Knygos "Tėtis" aprašymas

Būti tėčiu – tai dalintis kasdiene išmintimi. Kalbėtis, o kartais drauge patylėti, parodyti, kaip įkalti vinį, o paskui iškepti skaniausią kiaušinienę. Kartais apmauti skirtingas kojines ir nesukti dėl to galvos – juk yra daug svarbesnių dalykų. Pavyzdžiui, padrąsinti, įkvėpti pasitikėjimo savimi, išmokyti plaukti, mušinėti kamuolį, važiuoti dviračiu, o vėliau – netgi vairuoti. Kartu groti, žaisti ir kvailioti.

Pasaulyje daugybė tėčių. Jau užauginę vaikus ir dar tik laukiantys jų gimimo, stiprūs, jautrūs, griežti, švelnūs, nerodantys jausmų, palaikantys, drąsūs, kantrūs, išsiblaškę ir rūpestingi tėčiai. Visi jie skirtingi. Bet visi nori to paties: kad jų vaikai būtų laimingiausi pasaulyje.

Ši belgų autorės Hélène Delforge ir dailininko Quentino Grébano knyga skirta esamiems ir būsimiems tėčiams bei juos mylintiems vaikams.

Kuo ši knyga „Tėtis“ naudinga:

    - Turtėja vaizduotė, žodynas ir iškalba

    - Meniškos, stilingos iliustracijos lavina meninį, estetinį suvokimą, grožio pojūtį

    - Lavėja kūrybiškumas, vaizduotė, fantazija

    - Lavėja empatija, savivoka, jausmų pažinimas

    - Skaitant meniškai vertingas knygas lavėja literatūrinis skonis, skatinamas mąstymas, ugdomas vidinis pasaulis

Ši knyga – įspūdingai iliustruota odė tėčiams. Joje – skirtingų tėčių iš viso pasaulio portretai ir įžvalgos apie tai, ką reiškia auginti vaiką. Vieni tekstai švelnūs ir poetiški, kiti – šmaikštūs ir žaismingi, treti – mąslūs, tačiau visi jie atskleidžia ypatingą ryšį tarp tėčio ir vaiko.

Belgų autorė Hélène Delforge – žurnalistė, rašytoja, mama ir įmotė. Kurti jai padeda katė, ramiai snaudžianti rašomojo stalo stalčiuje.

Belgų dailininkas Quentinas Grébanas iliustravo daugiau nei 45 knygas vaikams ir už savo piešinius sulaukė pasaulinio pripažinimo ir apdovanojimų (žymiausias iš jų – Saint Exupéry apdovanojimas). Quentinas kuria savo namų studijoje, apsuptas vaikų piešinių bei klausydamasis, kaip šalia knarkia šuo.

Rašytojo ir dailininkės kūrybinis duetas Lietuvos skaitytojams jau pažįstamas iš knygos „Mama“, skirtos visoms, kurios yra, buvo ar ruošiasi būti mamomis, bei visiems jas mylintiems vaikams.


  • Autorius: Hélène Delforge
  • Iliustratorius: Quentino Grébano
  • Leidėjas: Nieko rimto
  • Išleidimo metai: 2023
  • Knygos puslapių skaičius: 68
  • Formatas: 24x34, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094418884
  • Vertėjas: Laura Ivoškienė
  • Iš kokios kalbos versta: prancūzų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Tėtis"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Grožinė užsienio autorių literatūra 6-8 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Tėtis", kurį pristato Hélène Delforge. Siūlome ne tik išsamų "Tėtis" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Hélène Delforge. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Tėtis". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Tėtis" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Tėtis" perkama kartu