NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Tuneliai, 1 knyga. Dingę

Kaina: 15,28 €
Kaina su kodu: 11,00 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 15.279 InStock
Į krepšelį 11,00 € -28% su kodu
PATOGU

Knygos "Tuneliai, 1 knyga. Dingę" aprašymas

Mel Hartman „Dingę. Tuneliai. Pirma knyga“ skirta skaitytojams nuo 14 metų.

Ar jums pasitaikė tokia diena, kai gyvenimas apsivertė aukštyn kojom? Veikiausiai. Tokia diena, kai galvojote: oho, tikrai nebūčiau to tikėjęsis nė per milijoną šviesmečių. Man irgi pasitaikė. Atsidūriau kitame pasaulyje, nors tebebuvau Žemėje. Kaip tai įmanoma? Mielai papasakosiu. Ar jūs pasiruošę tikrai, bet keistai, neįtikėtinai istorijai?

Be tėvų augančios šešiolikmetės Džordžos gyvenimas niekuo neišsiskyrė, kol vieną dieną ji sužinojo, kad pasaulis nėra toks, kaip visi mano. Ne visi žmonės yra žmonės, o ji – ne vidutinybė. Džordža turi ypatingą galią jausti perėjimus tarp pasaulių, todėl yra priimama į arką – vietą, kur gyvena žmonės ir ateiviai, į Žemę patekę tuneliais. Jai lemta tapti kapitone, kurios darbas – pasitikti svečius iš kitų pasaulių.

Arkoje Džordžai patinka, tačiau netrukus ji supranta, kad čia tyko ir pavojai. Ar tikrai visi džiaugiasi jos ypatinga dovana? Ir ar jai pavyks įgyvendinti didžiausią savo svajonę – surasti pradingusią mamą, kuri turėjo tokią pat galią kaip Džordža?

Tai pirmoji naujos fantastinės knygų dilogijos jaunimui dalis, nuo pirmų iki paskutinių puslapių prikaustanti smalsumą žadinančia intriga ir daugybe nuotykių.

Mel Hartman, flamandų kilmės belgų rašytoja, baigė klinikinės psichologijos ir pedagogikos studijas, rašytojos karjerą pradėjo 2007 metais. Iš pradžių sukūrė kelias fantastines knygas suaugusiems, o dabar daugiausia rašo vaikams ir jaunimui. „Viešbutis ant uolos“ yra jos debiutinis kūrinys jauniesiems skaitytojams.


  • Pavadinimas originalo kalba: Gone. Tunnels. Book 1
  • Autorius: Mel Hartman
  • Serija: Tuneliai
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 336
  • Formatas: 14x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090158333
  • Vertėjas: Daumantas Gadeikis
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Parašykite atsiliepimą apie "Tuneliai, 1 knyga. Dingę"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Fantastinės knygos paaugliams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Tuneliai, 1 knyga. Dingę", kurį pristato Mel Hartman. Siūlome ne tik išsamų "Tuneliai, 1 knyga. Dingę" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Mel Hartman. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Tuneliai, 1 knyga. Dingę". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Tuneliai, 1 knyga. Dingę" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Tuneliai, 1 knyga. Dingę" perkama kartu