Iki 2024.12.20 12:00 val. pateiktus ir apmokėtus užsakymus - pristatysime į paštomatus Lietuvoje iki Šv. Kalėdų! (galioja prekėms, kurias turime sandėlyje)
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Knyga "Vyniotiniai ir pudingai" turėtų sudominti ne tik smaližius. Joje be desertinių vyniotinių ir pudingų rasite ir nesaldžių gardėsių receptų. Pavyzdžiui, su žuvų, jūrų gėrybių, kumpio, sūrio įdarais - tokius vyniotinius ir pudingus galite patiekti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip užkandį.
Besirūpinantiems kūno linijomis rekomenduojame saldžiąsias nuodėmes su įvairiausių uogų įdarais - jos mažiau kaloringos ir vertingesnės.
Pasinaudodami nurodytais patarimais paruošite puikią tešlą.
Nepatingėkite perskaityti, kaip suteikti tinkamą formą ir papuošti Jūsų kulinarinius šedevrus.
Kelis šimtmečius įvairių tautų ruošiami pudingai šiandien yra patys
įvairiausi, todėl galėsite pasigaminti karštų, šaltų ir net šaldytų.
Receptų kūrėjos tikina, kad ketvirtą kartą galėsite gaminti užrištomis
akimis. Nieko čia sudėtingo!
Leidėjas: | Ekspress leidyba |
Išleidimo metai: | 2009 |
Knygos puslapių skaičius: | 95 |
Formatas: | 17x23, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955727163 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti