NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

sodididid

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-05-31 1.99 SoldOut

Knygos "sodididid" aprašymas

Ši patarimų knygelė "1000 patarimų ne vien sodininkams" taps tikrai geru pagalbininku kiekvieną dieną.

Čia rasite šimtus įvairiausių praktiškų patarimų sodininkams, daržininkams, bitininkams, šeimininkams ir šeimininkėms bei visiems kitiems.


Įvadas


TRUMPAS ŽODIS SKAITYTOJUI

Daugelis mūsų - tikri žemės vaikai, vienaip ar kitaip susiję su kaimu: vieni gyveno jame arba ir šiandieną gyvena, kiti - įsikūrę miestuose, tačiau turi nedidelius žemės lopinėlius sodų bendrijose. Myli žemę lietuvis, didžiuojasi ja. Juk žemė mus ir maitina, ir rengia...

Tik kyla klausimas, ar visada su ja mokame elgtis, ar sugebame ir paprastose situacijose rasti teisingus sprendimus? Išauginti gausų daržovių derlių, sveikus medžius, medelius ar vaiskrūmius - ne taip paprasta. įsitikinęs, jog dauguma sodininkų, susidūrę su įvairiomis problemomis, dažnai pasimeta, nežino ko griebtis. Klausosi ir vieno, ir kito kaimyno patarimo, puola ieškoti reikalingos literatūros. O laikas paprastai nelaukia...

Ši patarimų knygelė taps tikrai geru pagalbininku kiekvieną dieną. Čia rasite šimtus įvairiausių praktiškų patarimų sodininkams, daržininkams, bitininkams, šeimininkams ir šeimininkėms bei visiems kitiems.

Patarimai surinkti iš įvairių šalyje spausdinamų leidinių.

Sudarytojas

  • Autorius: Sud. Vytautas Stašelis
  • Leidėjas: Dajalita
  • Išleidimo metai: 2011
  • Knygos puslapių skaičius: 144
  • Formatas: 14x20, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094240164

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "sodididid"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "sodididid", Sud. Vytautas Stašelis. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Sud. Vytautas Stašelis su knyga "sodididid" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "sodididid" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Sud. Vytautas Stašelis. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "sodididid" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "sodididid" perkama kartu