NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Klajūnai

Kaina: 40,25 €
Kaina su kodu: 26,16 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 40.249 InStock
Į krepšelį 26,16 € -35% su kodu
PATOGU

Knygos "Klajūnai" aprašymas

Naujas jaudinantis, tikrų įvykių įkvėptas bestselerio „Bičių dūzgesys“ autorės romanas „Klajūnai“ apie istorijos kryžkeles, vaikystę ir karą.

Kas tau atsitiko? Nebenoriu prisiminti. Ką tu praradai? Tiek daug. Ką tu matei? Viską. Kur tu buvai, Arnai? O kur tu, Ilze? Taip toli kaip karas ir taip arti kaip naktimis juos skyrusi siena. Taip toli ir taip arti kaip abiejų pradingusi tėvynė. Taip toli ir taip arti kaip baimė ir badas. Taip toli kaip įveikta senoji miesto siena, taip arti kaip karštas oras skriejant kulkai ar bombai, kuri krisdama iš dangaus vieną gyvybę atima, o kitos pasigaili. Taip toli ir taip arti kaip atsitiktinumas, kuris, pasiuntęs juos skirtingais keliais, atvedė ten pat tuo pačiu metu.

Pasakojimas „Klajūnai“ apie dvi šeimas iš skirtingų Rytų Prūsijos kraštų, per Antrąjį pasaulinį karą priverstas bėgti iš tėvynės.

Apie Ilzę ir Arną, kurių nerūpestingą vaikystę nutraukia bombų sprogimai ir liepsnų pašvaistės. Ilzės šeima, gelbėdamasi nuo artėjančios sovietų armijos, atšiaurią žiemą palieka namus ir keliauja per karo siaubiamą šalį, nežinodama, nei kur, nei kada baigsis jų alinanti kelionė. Arnas su motina bėga į dar besiginantį Kionigsbergą ir slapstosi griuvėsiuose, vildamiesi po karo vėl suburti išblaškytą šeimą.

Per dviejų jaunų žmonių likimus driekiasi skaudi ir tyra lyg gintarinės Jūratės ašaros gija, išausta iš Lenkijos miškų glūdumoje gimusių pasakų.

„Meistriškai sukurta knyga, kuri sykiu ir gniaužia širdį, ir sušildo.“
The Washington Post

„Nepasakosiu, kaip meilė apsaugo vaikus ne tik nuo bombų, bet ir nuo traumų – pakanka pasakyti, kad viltis nugali. Kviečiu pasinerti į dar vieną užburiančią, gražią Sofía Segovia, knygos „Bičių dūzgesys“ autorės, šeimos istoriją.“
Gabriella Page-Fort, redaktorė

„Tai pasakojimas apie karą, viltį ir atkaklumą.“
BuzzFeed

Sofía Segovia gimė Monterėjuje, Meksikoje. Monterėjaus universitete studijavo komunikaciją, planavo tapti žurnaliste, tačiau pasirinko grožinės literatūros rašytojas kelią. Taip pat ji yra kūrybinio rašymo mokytoja, komunikacijos vadovė, sukūrė keletą pjesių vietos teatrui.

Sofía mėgsta keliauti po pasaulį ir sugrįžti namo, kur jos laukia vyras, trys vaikai, du šunys ir katė. Geriausius savo kūrinius ji rašo apsupta ir įkvėpta jų džiaugsmingo chaoso.


  • Pavadinimas originalo kalba: Peregrinos
  • Autorius: Sofia Segovia
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2023
  • Knygos puslapių skaičius: 608
  • Formatas: 14x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090157626
  • Vertėjas: Aira Nekrašaitė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Parašykite atsiliepimą apie "Klajūnai"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikinė užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Klajūnai", Sofia Segovia. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Sofia Segovia su knyga "Klajūnai" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Klajūnai" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Sofia Segovia. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Klajūnai" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Klajūnai" perkama kartu