NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Protėvių šauksmas

Kaina: 19,89 €
Kaina su kodu: 14,52 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 19.89 InStock
Į krepšelį 14,52 € -27% su kodu
PATOGU

Knygos "Protėvių šauksmas" aprašymas

Jam nebuvo sunku išmokti kovoti vilkiškai – greitai ir giliai kandant. Šitaip kovojo jo seniai pamiršti protėviai. Jie prižadino jame senąjį pasaulį, ir senosios gudrybės, įaugusios į jų rūšies genus, tapo jo gudrybėmis. Visa tai iškilo be jokių pastangų, neieškant ir neatrandant, atrodė, kad tai visados jame buvo. Ir kai ramiomis šaltomis naktimis Bakas pakeldavo nosį į žvaigždes ir pratisai vilkiškai užstaugdavo, tai darydavo ne tik jis, bet ir seniai mirę jo protėviai, daugybę amžių lygiai taip pat kėlę galvas ir staugę. Jo balse skambėdavo lygiai tos pačios gaidos – tai buvo sielvarto rauda, bylojanti tai, ką jiems reiškia ši tyluma, tamsa ir šaltis.

Bakas yra šaunus ir mylimas šuo – stiprus, darbštus, tvirto charakterio ir puikaus sudėjimo, tikras namų valdovas. Tačiau jam nelemta džiaugtis ramybe. Jis tampa kinkinių šunimi, privalančiu kasdien kovoti už savo vietą gaujoje. Bako laukia pilnas iššūkių, sunkumų ir netikėtų pergalių gyvenimas laukinėje gamtoje.

„Protėvių šauksmas“ - tai įspūdingas pasakojimas apie atšiaurius Kanados ir Aliaskos sniegynus, tankius miškus, apledėjusius takus, negailestingą lazdos ir ilties įstatymą, laukinius instinktus, žūtbūtinę kovą dėl išlikimo, šuns ištikimybę, atsidavimą ir narsią, nepalaužiamą širdį.

Kuo ši knyga naudinga:

- Turtėja vaizduotė, žodynas ir iškalba

- Ugdoma empatija, gebėjimas atpažinti ir suprasti jausmus

- Skaitant knygas lavėja vaizduotė, kūrybiškumas, inovatyvumas, gebėjimas rasti kūrybiškus sprendimus netikėtose situacijose, skatinamas pasitikėjimas savimi ir tikėjimas, kad viskas yra įmanoma

- Knygos veikėjų pavyzdys rodo, kaip sumaniai spręsti iškylančias problemas, skatina ryžtingumą ir gebėjimą siekti užsibrėžto tikslo

- Skaitant įtraukiančias, talentingai parašytas istorijas, skatinamas domėjimasis knygomis

Stiprus, gražus ir savimi pasitikintis šuo Bakas gyvena kaip valdovas savo namuose iki pat tos dienos, kai jį pagrobia, parduoda ir išveža į Kanados šiaurę. Gyvūnui tenka priprasti prie negailestingų sąlygų ir alinančio darbo, tačiau karštas šuns būdas ir tvirtas charakteris neleidžia pasiduoti. Kad išliktų kasdienėje kovoje už būvį, Bakui prireiks savyje atrasti šunų protėvių vilkų jėgos, nuožmumo ir išminties.

Jackas Londonas (1876–1916) – vienas didžiųjų amerikiečių rašytojų, jo nuotykiniai kūriniai tapo literatūros klasika ir iki šiol noriai skaitomi vaikų, paauglių ir suaugusiųjų. Keturiolikos metęs mokyklą, būsimasis rašytojas dirbo sunkius darbus anglių kasyklose bei austrių laivuose, apkeliavo JAV, Kanadą bei vyko į Aliaską ieškoti aukso. Jam rūpėjo gamta ir laukinių bei naminių gyvūnų gerovė. Šios temos įkvėpė jį parašyti ne vieną knygą. Apysaka „Protėvių šauksmas“ – žymiausias Jacko Londono kūrinys, sulaukęs net keleto ekranizacijų. Šį originalų, nesutrumpintą knygos leidimą puošia įspūdingos italų dailininko Maurizio A. C. Quarello iliustracijos.


  • Pavadinimas originalo kalba: CALL OF THE WILD
  • Autorius: Džekas Londonas (Jack London)
  • Leidėjas: Nieko rimto
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 120
  • Formatas: 21x30, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094418570
  • Vertėjas: Aidas Jurašius
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Protėvių šauksmas"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klasikinė literatūra 9-12 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Protėvių šauksmas", kurį pristato Džekas Londonas (Jack London). Siūlome ne tik išsamų "Protėvių šauksmas" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Džekas Londonas (Jack London). Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Protėvių šauksmas". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Protėvių šauksmas" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Protėvių šauksmas" perkama kartu