NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Santykių vadovas vyrams. Kaip tapti tinkamiausiu ir padaryti moterį laimingą

Kaina: 6,38 €
Kaina su kodu: 5,74 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 6.383 InStock
Į krepšelį 5,74 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Santykių vadovas vyrams. Kaip tapti tinkamiausiu ir padaryti moterį laimingą" aprašymas

Sužinokite, kaip tapti geresniu romantiniu partneriu aukštos kokybės moteriai.

Jeigu nežinote, kaip būti geru vaikinu savo merginai ar kaip pasiekti, kad ji įsimylėtų jus (visam laikui), tada veikiausiai jaučiatės bejėgiai, kai bandote suprasti moteris. Kad taptumėte tokiu vyru, kuriam jūsų svajonių mergina negalės atsispirti, PRIVALOTE atitikti bent du reikalavimus:

1. Moteris turi jus gerbti.

2. Turite padaryti moterį laimingą santykiuose.

Vieną dieną jūs tikrai sutiksite ypatingą merginą – tokią, kokią visada įsivaizdavote savo tobulą partnerę. Jeigu tai bus aukštos kokybės moteris, žinote, tokia, kuri turi savyje visas trokštamiausias savybes, turbūt turėsite tik VIENĄ galimybę padaryti jai įspūdį. Be to, neužtenka vien patraukti tokios moters dėmesį, daug sunkiau yra padaryti ją laimingą išlaikant ilgalaikius santykius.

Dar prieš susipažindami su ja turite išmokti palaikyti jos susidomėjimą jumis, kitaip gali būti, kad nepamirštami prisiminimai apie tą vienintelę, kurios nesugebėjote išsaugoti, persekios jus visą gyvenimą. Tokia yra liūdna realybė, su kuria susiduria dauguma vaikinų.

Kaip padaryti savo moterį laimingą ir palaikyti jos susidomėjimą jumis?

Jeigu jums pavyks patraukti trokštamos merginos dėmesį, dar turėsite išmokti padaryti ją laimingą. Rimtų santykių kūrimas skiriasi nuo moterų viliojimo, siekiant gerai praleisti laiką. Deja, daugelis vyrų šio skirtumo neįžvelgia.

Skaitydami šią knygą „Santykių vadovas vyrams“ sužinosite, kaip būti geru romantiniu partneriu aukštos kokybės moteriai, kaip padaryti ją laimingą ir kaip suprasti, ko moteris nori santykiuose. Čia rasite geriausius patarimus vyrams, kurie nori, kad moterys pradėtų vertinti juos kaip tinkamus partnerius rimtiems santykiams. Pripažinkite, kad tikimybė užmegzti rimtus santykius bus lygi nuliui, jeigu moteris, kurios trokštate, laikys jus netinkamu ilgalaikiams santykiams.

Trumpai apie tai, ką sužinosite šioje knygoje „Santykių vadovas vyrams“:

    • Kaip padaryti moterį laimingą, netampant kilimėliu kojoms valytis ir neprarandant jos romantinio susidomėjimo jumis. (Taip užsitikrinsite, kad moteris jūsų nemes ir nepriskirs kategorijai „TIK DRAUGAS“.)

    • Kaip išsaugoti savo galią ir užsitarnauti didesnę savo merginos PAGARBĄ ir susižavėjimą.

    • Kokie paprasti devyni žodžiai gali padaryti jūsų moterį NEPAPRASTAI laimingą, jeigu kartosite juos dažniau.

    • Ką moterys galvoja ir kokių emocinių poreikių turi santykiuose.

    • Kaip suprasti moteris ir kokį vieną savo aspektą patobulinti, kad moteris norėtų jūsų dar labiau. (Užuomina: tai ne jūsų išvaizda ir ne pinigai!)

    • Sužinosite atsakymą į seną kaip pasaulis klausimą „Ko nori moterys?“ ir kaip tapti vyru, kuris gali tai duoti!

    • Kaip puoselėti santykius, kuriuose nėra dramų, apgaudinėjimo ir išdavysčių, kuriuose moteris nori elgtis su jumis kaip su karaliumi.

    • Kaip veiksmingai spręsti nesutarimus ir ginčus su savo mergina ir užsitarnauti jos neblėstančią ištikimybę.

    • Kaip sužinoti, kokia meilės kalba labiausiai žavi jūsų merginą ir kaip kalbėti šia kalba, kad jūsų mergina jaustųsi mylima ir vertinama.

    • Kaip sustiprinti santykius su mylima moterimi, išsaugoti savo atsidavimą jai ir taip pat išsaugoti jos susidomėjimą ir meilę jums.

    • Kaip išmokti elgtis romantiškai ir taip paskatinti ją dar labiau jūsų norėti.

    • Ir dar daug daugiau gerų patarimų...


  • Autorius: Bruce Bryans
  • Leidėjas: Mijalba
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 104
  • Formatas: 12x19, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094691638
  • Vertėjas: Živilė Šileikaitė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Parašykite atsiliepimą apie "Santykių vadovas vyrams. Kaip tapti tinkamiausiu ir padaryti moterį laimingą"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Knygos apie santykius

Bruce Bryans pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Santykių vadovas vyrams. Kaip tapti tinkamiausiu ir padaryti moterį laimingą", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Santykių vadovas vyrams. Kaip tapti tinkamiausiu ir padaryti moterį laimingą" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Santykių vadovas vyrams. Kaip tapti tinkamiausiu ir padaryti moterį laimingą" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Santykių vadovas vyrams. Kaip tapti tinkamiausiu ir padaryti moterį laimingą"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Bruce Bryans tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Santykių vadovas vyrams. Kaip tapti tinkamiausiu ir padaryti moterį laimingą" perkama kartu