NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Tikra istorija apie piratą

Kaina: 13,56 €
Kaina su kodu: 12,20 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 13.56 InStock
Į krepšelį 12,20 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Tikra istorija apie piratą" aprašymas

Knygos „Tikra istorija apie piratą“ pagrindinis herojus Piratas nusprendžia nebeplaukioti jūromis, neplėšti laivų, o keltis į krantą ir padaryti ką nors gera. Kaip sekėsi Piratui ir jo naujam draugui Žvirbliui?

Rasos Aiškinytės knyga „Tikra istorija apie piratą“ išskirtinė tuo, jog turi priedą – darbo sąsiuvinį su komunikaciniais paveikslėliais, tinkamais kalbos, komunikacijos, teksto suvokimo sunkumų turintiems vaikams bei vaikams su raidos sutrikimais.

Knyga taip pat iliustruota talentingos dailininkės Onos Kvašytės įtraukiančiomis, dėmesingumą skatinančiomis iliustracijomis, kurios papildo tekstą, skatina vaikus domėtis detalėmis, geriau suprasti turinį.

Knyga „Tikra istorija apie Piratą“ aktuali ikimokyklinio bei jaunesnio mokyklinio amžiaus vaikams, taip pat logopedams, specialiesiems pedagogams, kitiems švietimo pagalbos specialistams bei visiems, kam įdomūs Pirato nuotykiai.



Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Tikra istorija apie piratą"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Skaitome kartu su vaiku

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys "Tikra istorija apie piratą", kurį pristato Rasa Aškinytė. Siūlome ne tik išsamų "Tikra istorija apie piratą" aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Rasa Aškinytė. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie "Tikra istorija apie piratą". Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą "Tikra istorija apie piratą" dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su "Tikra istorija apie piratą" perkama kartu