NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Pažadinkite savyje milžiną (knyga su defektais)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-04-30 6.99 SoldOut

Knygos "Pažadinkite savyje milžiną (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (įplyšęs viršelis, gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).  

Entonis Robinsas (Anthony Robbins), asmeninio efektyvumo ir asmenybės permainų ekspertas, šioje knygoje „Pažadinkite savyje milžiną: kaip įvaldyti savo psichinį, emocinį, fizinį ir finansinį gyvenimą“ kalba apie būdus, kaip valdyti savo emocijas ir kūną, optimizuoti tarpusavio ir profesinius santykius, sutvarkyti finansus ir apskritai visą gyvenimą.

E. Robinsas žingsnis po žingsnio pateikia veiksmų programą, kuri padės jums užsibrėžti aukštus tikslus ir pažaboti jėgas, formuojančias jūsų likimą.

„Entonis Robinsas yra lyderis, darantis mūsų kartos žmonėms didžiulę įtaką. „Pažadinkite savyje milžiną“ – tai giliamintiškų ir plačių įžvalgų rinkinys. Skaitydami šią knygą, imame suprasti, kad tikrosios sėkmės gali tikėtis tik tie, kurie puoselėja laiko patikrintas vertybes ir tarnauja kitiems.“
Stephen R. Covey, knygos „Septyni sėkmės lydimų žmonių įpročiai“ autorius

„Čempionai nuolat tobulėja ir didina savo veiklos efektyvumą. Entonis Robinsas yra kaip tik tas treneris, kuris ugdo čempionus – žmones, kurie nenurimsta, kol nerealizuoja visų savo galimybių.“
Pat Riley, NBA treneris, kurio penkios treniruotos komandos laimėjo čempionų titulą

„Autorius yra nuostabus pašnekovas ir puikiai sugeba įtikinti skaitytojus... Knygoje „Pažadinkite savyje milžiną“ išdėstyti moksliškai pagrįsti principai, kuriais vadovaudamiesi mes galime įvldyti savo emocinę ir mentalinę sferą – tokia yra tikros ir ilgalaikės sėkmės sąlyga.“
Scott Degarmo, žurnalo „Success“ leidėjas ir redaktorius


  • Autorius: Anthony Robbins
  • Leidėjas: Luceo
  • Išleidimo metai: 2022
  • Knygos puslapių skaičius: 600
  • Formatas: 14x21
  • ISBN ar kodas: 9786098112931-BR

Parašykite atsiliepimą apie "Pažadinkite savyje milžiną (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Saviugdos knygos

Anthony Robbins pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Pažadinkite savyje milžiną (knyga su defektais)", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Pažadinkite savyje milžiną (knyga su defektais)" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Pažadinkite savyje milžiną (knyga su defektais)" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Pažadinkite savyje milžiną (knyga su defektais)"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Anthony Robbins tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Pažadinkite savyje milžiną (knyga su defektais)" perkama kartu