NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Skambutis (knyga su defektais)

4.8
(13 įvertinimai) Įvertinkite
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas
2010-10-06 White5Dragon

Labai puiki dalis...Taip, siaubo nebuvo, bet ir be jo Suzukis sugebejo perteikti viska, tik jam vieman budingu stiliumu...


Šiuo metu neparduodama

2024-05-31 3.49 SoldOut

Knygos "Skambutis (knyga su defektais)" aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Jeigu reiktų apibūdinti „Skambutį“ trimis žodžiais, tai – kvapą gniaužiantis detektyvas. Tačiau „Skambutis“ – ne šiaip sau intriguojanti mįslė. Japonų Stivenu Kingu vadinamas K. Suzukis sukūrė tai, ko gali pavydėti pats amerikiečių siaubo meistras. Tai knyga, įkvėpusi kultinį siaubo fenomeną: tris nepaprastai populiarius tęsinius („Spiralė“, „Kilpa“, „Gimimo diena“), penkias ekranizacijas gimtojoje Japonijoje, dvi – Amerikoje (2005-aisiais kinuose pasirodė „Skambutis 2“). O ką jau kalbėti apie Azijoje ir visame pasaulyje populiarius televizijos serialus, kompiuterinius žaidimus ir komiksus.

…Keturiems paaugliams atsitiktinai į rankas patenka keisto ir iš pirmo žvilgsnio nerišlaus turinio vaizdajuostė. Praėjus septynioms dienoms po vaizdajuostės peržiūros visas ketvertukas paslaptingai miršta… Jaunas žurnalistas ir jo draugas universiteto dėstytojas ima tirti šį keistą įvykį. Blogiausia, kad jie taip pat žiūrėjo vaizdajuostę. Ar mirtis ištiks juos lygiai po savaitės? Laikas staiga tampa aukso vertės.

„Skambutis“ turėtų vienodai patikti ir tiems, kurie matė ekranizacijas, ir tiems, kurie nieko nežino apie šią epopėją. Visų pirma todėl, kad tai visiškai savarankiški ir nepaprastai įdomūs kūriniai, nagrinėjantys išties bauginančias problemas: kokias ligas ar mirtį sėjančius virusus, gebančius sunaikinti civilizaciją, gali pagimdyti paprasta žmogaus neapykanta.

Įdomiausia, kad Koji Suzukis tvirtina nemėgstantis siaubo romanų ar filmų ir bemaž nežiūrintis televizoriaus, o „Skambutį“ parašęs remdamasis… asmenine patirtimi. Dar viena mįslė? Galbūt. Populiariausias šiuolaikinis japonų rašytojas taip pat kuria vaikiškas istorijas ir jas verčia iš anglų kalbos į japonų. Be to, yra puikus motociklininkas ir profesionalus jūrininkas. Su šeima gyvena Tokijuje.


  • Autorius: Koji Suzuki
  • Leidėjas: Obuolys
  • Išleidimo metai: 2005
  • Knygos puslapių skaičius: 208
  • Formatas: 15x22, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9789955972532

Kiti taip pat domėjosi


2010-10-06

Labai puiki dalis...Taip, siaubo nebuvo, bet ir be jo Suzukis sugebejo perteikti viska, tik jam vieman budingu stiliumu...

2010-02-19

hmm, man tiesa pasakius is visu triju daliu si buvo prasciausia. Tikejau perskaityt siaubo romana, bet deja gavau visiska fantazy stiliaus knyga. Ir visgi knyga patiko.

2009-04-16

kuri dalis is Skambucio jums labiausiai patiko jei galite parasykite?

2008-08-04

aišku, kad verta skaityt nuo trečios, juk pabaiga beveik atkartoja pirmąją knygą. O trečioji dalis tikrai įdomi. Pirmoji, tiesa šiek tiek šiurpesnė.

2008-01-01

nereli knyga kaip ir kitos dvi

2007-08-08

pritariu visom keturiom kad nereali knyga..gaila man to vaiko..nu Riodzio buvo...

2007-07-28

Nereali knyga! Antra man nepatiko visai bet ją buvo verta skaytyti vien del to kad galeciau perskaityti sia trecia dalį! ;D

2007-06-26

Taip, is pirmo zvilgsnio tai net neatrodo knygos tesinys, veikiau paaiskinimas ar kita istorijos versija. nes cia paaiskinama kad viskas vyko programoje. Zinoma knyga velgi parasyta tuo paciu stiliumi, kuris, deje nevisur tinka. Lyginant su primomis dvejomis knygomis si nenusileidzia. Man antra kol kas prasciausia. Knyga turi minusu, bet tikrai negaila valandu praleistu ja skaitant.

2007-04-27

nesveika knyga!!!! tokios pabaigos nesitikejau! jej neesi skaites pirmos ir antros dalies neverta skaityti trecios nes nieko ant pacio galo ir nesuprasit ^^ bet sejp tai nesveikas tas koji suzuki!\r\nP.S - 4 knygos dar nera =[[[

2007-04-26

Labai idomi kaip i pirmosios dvi.

2007-04-10

siek tiek prastesne nei pirmos dvi dalys

2007-03-29

kuo toliau tuo ydomiau, o lietuviskay jau isleistas \'\'Gimtadienis:Skambutis 0\"?\r\n

2007-03-17

myliu syta knyga

Parašykite atsiliepimą apie "Skambutis (knyga su defektais)"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Siaubo knygos

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Skambutis (knyga su defektais)", Koji Suzuki. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Koji Suzuki su knyga "Skambutis (knyga su defektais)" jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Skambutis (knyga su defektais)" patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Koji Suzuki. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Skambutis (knyga su defektais)" palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Skambutis (knyga su defektais)" perkama kartu