NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Darbai ir dienos

Kaina: 9,69 €
Kaina su kodu: 8,72 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 18-26 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 9.69 InStock
Į krepšelį 8,72 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Darbai ir dienos " aprašymas

Hesiodo poema "Darbai ir dienos", vienas reikšmingiausių mus pasiekusių senosios Graikijos epinių kūrinių, – tai kūrinys apie žmones, o ne dievus, kaip "Teogonija" (liet. 2002). Tai kūrinys apie gyvenimą santarvėje, harmonijoje su dievais, gamta ir žmonėmis.

Kartais sakoma, kad Hesiodas yra pesimistas, bet kam jis būtų rašęs šią poemą, jei nebūtų tikėjęs, jog Teisybė gali grįžti į visuomenės ir žmogaus gyvenimą?

Antras, šalia Homero, klasikinės, o drauge ir kiekvienos Vakarų kultūros ramstis su šiuo vertimu, lydimu išsamaus įvado ir komentarų, pagaliau įeina į lietuvišką jauseną bei mąstymą visa apimtimi, išsaugodamas ir aktualumą, ir archajišką skambesį.

Iš senosios graikų kalbos vertė, įvadą ir komentarus parašė Arnoldas Kazimierėnas


  • Autorius: Hesiodas
  • Leidėjas: Naujasis židinys-Aidai
  • Išleidimo metai: 2019
  • Knygos puslapių skaičius: 208
  • Formatas: 12x20
  • ISBN ar kodas: 9786098163216

Kiti taip pat domėjosi


Parašykite atsiliepimą apie "Darbai ir dienos "

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klasika. Užsienio literatūra

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą "Darbai ir dienos ", Hesiodas. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Hesiodas su knyga "Darbai ir dienos " jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga "Darbai ir dienos " patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Hesiodas. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą "Darbai ir dienos " palikti ir jūs.

 


Dažnai su "Darbai ir dienos " perkama kartu