NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę

Kaina: 17,99 €
Kaina su kodu: 16,19 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-04-30 17.99 InStock
Į krepšelį 16,19 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos "Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę" aprašymas

Išgijimas nėra vienkartis įvykis.

Jo pradžia gali sutapti su tam tikru įvykiu, paprastai - netikėta, ateities planus sujaukiančia netektimi. Tačiau tikrasis gijimas - tai leisti, kad ši netektis pažadintų mus iš gilios nesąmoningumo būsenos ir padėtų išsilaisvinti iš prisiimtų vaidmenų, kad pamažu sąmoningai atrastume savo tikrąjį kelią.

Daugeliu atžvilgių išgijimo kelionė yra ne tiek jūsų istorijos skyrius, kiek visos knygos rašymo būdo pakeitimas. Tai nauja žvilgsnio į gyvenimą perspektyva, kuomet nuo nusivylimo, kad ne visi jūsų lūkesčiai pasiteisino, pereinate prie platesnio matymo, padedančio suvokti kerinčią, stebuklingą, žadą atimančią, praradimų ir laimėjimų kupiną, kontrastingą visumą, kurios dėka ir tampame visapusiškai ir nenuspėjamai žmogiškais.

Lygiai kaip nėra dviejų identiškų žmonių, taip unikalus ir kiekvieno iš jų pašaukimas, o ši knyga būtent ir siekia padėti kiekvienam iš mūsų atrasti įvairius, mūsų žemės kampeliui ir gyvenamam laikotarpiui aktualius bei konkrečiai mūsų gebėjimus atitinkančius būdus, kuriais galime iš tiesų keisti save ir savo aplinką. „Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę" - tai rinkinys tekstų, parašytų per daugelį autorės Briannos Wiest kelionės metų, iš jaunos merginos, kenčiančios nuo žymių psichinės ir emocinės sveikatos sutrikimų, virstant sveika, įsitvirtinusia, su savimi ryšį užmezgusia ir klestinčia moterimi.

„Įkvepianti, drąsinanti, priverčianti stabtelti ir susimąstyti bei primenanti rūpintis savo vidiniu pasauliu knyga. Kiekvienas skyrius - tarsi mažas atskiras terapijos seansas, per kurį knygos autorė traukia skaitytoją iš bedugnės ir veda link savęs pažinimo, pamilimo, vidinio gijimo bei sveiko savęs suvokimo."
„Anima Psichologija“specialistės Viktorija Bartkutė-Vyšniauskienė, Upė Varzgalytė, Greta Sukovienė bei Gedvilė Sadauskienė

Brianna Wiest yra pasaulinių bestselerių autorė, jos knyga „Tas kalnas esi tu" Lietuvoje tapo viena skaitomiausių bei populiariausių saviugdos literatūros kategorijoje. Rašytojos darbai apie sąmoningumą, dvasingumą ir savęs tobulinimą pasirodė tokiuose leidiniuose kaip Forbes, The Huffington Post, USA Today ir Thought Catalog, su kuriuo ji šiuo metu bendradarbiauja. Jos gyvenimo tikslas - padėti žmonėms suaktyvinti savo potencialą, perrašant vidinius pasakojimus ir paverčiant juos darnesniais ir tikslingesniais.


  • Autorius: Brianna Wiest
  • Leidėjas: BigBookTalk
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 288
  • Formatas: 14x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786099626963

Parašykite atsiliepimą apie "Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Saviugdos knygos

Brianna Wiest pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Brianna Wiest tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Kaip išgyti, kai jaučiatės tam pasiruošę" perkama kartu