NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti

Kaina: 16,79 €
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
2024-04-30 16.79 InStock
Į krepšelį 16,79 € Kaina

Knygos "Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti" aprašymas

Greit apibėgi aplink rajoną (sveikata!), padedi senutei pereiti per gatvę (geranoriškumas!), pažiūri dokumentiką (žinios!), perskaitai naujienas (pilietiškumas!) ir guliesi miegoti. Kokia puiki diena.
O tuomet guli lovoje ir stebeilijiesi į lubas. Kažkas tave graužia.
Kiekgi „gėrio“ šiandien iš tikrųjų sukūrei?

Dauguma iš mūsų laikome save gerais žmonėmis, nors pasakyti, kas skiria gerą žmogų nuo blogo, nėra taip paprasta – filosofai šią mįslę mėgina įminti jau tūkstančius metų. Aptardamas pagrindines Vakarų moralės filosofijos sroves, M. Schuras knygoje „Kaip tapti tobulam“ kelia klausimą – ką šiandien reiškia būti geru žmogumi?

Ar etiška mėgautis meno kūriniu, jei jo autorius – siaubinga asmenybė? Ar kaip nors nusižengiame moralės principams, jei patys imame skelbti apie savo gerus darbus socialinėse medijose? Kiek pinigų aukoti labdarai? Ir apskritai – ką daryti, kai gerų darbų darymas ima sekinti?

Šmaikščiai gvildendamas kasdienybėje iškylančias moralines dilemas, M. Schuras knygoje „Kaip tapti tobulam“ kviečia permąstyti mažus ir didesnius gerumo aktus ir pamatyti tikrąją jų prasmę. Kaip sako pats autorius: „Būti geru žmogumi yra alinantis darbas. Bet jei to sieksite, ilgainiui tai ims atrodyti ne kaip darbas, o kaip galvosūkis, kurį pajėgsite išspręsti.“

„Bene patraukliausias įvadas į etikos filosofiją.“
The Wall Street Journal

„Bijodama, kad ilgi svarstymai apie moralę sutrikdys mano smagų, problemišką gyvenimą, buvau įsitikinusi, kad ši knyga – ne man. Kaip klydau! Ji tokia nuostabi, komiška ir nuoširdi, jog skaitydamas nė nepajunti, kaip tampi geresniu žmogumi.“
scenaristė, serialo „Biuras“ aktorė Mindy Kaling

Michael Schur (Maiklas Šuras, g. 1975 m.) – Los Andžele gyvenantis televizijos prodiuseris, scenaristas ir aktorius, dirbęs prie tokių garsių televizijos serialų kaip „Biuras“, „Parkai ir poilsis“ bei „Geroji vieta“. Už savo darbą televizijoje laimėjo du „Emmy“ apdovanojimus. Knygoje „Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti“ M. Schuras dalijasi kita savo ilgamete aistra – moralės filosofija, kurios idėjos įkvėpė visame pasaulyje žiūrovų pamėgtų serialų siužetus.


  • Pavadinimas originalo kalba: How to Be Perfect
  • Autorius: Michael Schur
  • Leidėjas: Tyto alba
  • Išleidimo metai: 2023
  • Knygos puslapių skaičius: 344
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094667817
  • Vertėjas: Povilas Dikavičius
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Parašykite atsiliepimą apie "Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti"

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Saviugdos knygos

Michael Schur pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos "Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti" aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos "Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti" už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą "Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Michael Schur tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su "Kaip tapti tobulam. Pasiruoškite susimauti" perkama kartu