NAUJIENA! -30% nuolaida visai BIOK kosmetikai! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Laukas

Kaina: 24,99 €
Kaina su kodu: 22,49 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į Smartpost paštomatus Lietuvoje
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje

2024-05-31 24.99 InStock
Į krepšelį 22,49 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos „Laukas“ aprašymas

Šioje novatoriškoje klasika tapusioje knygoje „Laukas“, tiriamosios žurnalistikos atstovė Lynne McTaggart atskleidžia naują radikalią paradigmą - kad žmogaus protas ir kūnas nėra atskiri nuo juos supančios aplinkos, o yra bendra pulsuojančios jėgos visuma, nuolat sąveikaujanti su didele energijos jūra, ir kad sąmonė gali būti svarbiausias dalykas formuojantis mūsų pasaulj.

„Laukas“ - tai knyga šiuolaikiniam pasauliui suteikianti vilties ir įkvėpimo.

Žurnalistė ir autorė Lynne McTaggart - viena žymiausių sąmonės, naujosios (kvantinės) fizikos ir tradicinės bei alternatyviosios medicinos praktikos atstovių. „The Intention Experiment“ autorė skaito paskaitas visame pasaulyje, yra viena iš „Conatus“ vykdomųjų direktorių bei leidžia visame pasaulyje pripažintus leidinius sveikatos ir dvasingumo tematikomis. Ji su šeima gyvena Londone.

„Tai viena įspūdingiausių ir labiausiai įkvepiančių knygų, kurią esu kada nors skaitęs. Atliktas nuostabus darbas pateikiant tvirtus įrodymus apie tai, ką dvasiniai mokytojai mums kartoja šimtmečius“.
Wayne W. Dyer

„Išskirtinė ir puikiai parašyta knyga, kupina DRĄSIŲ idėjų, kuri meta iššūkį visų įprastam įsitikinimui apie tai, kaip veikia pasaulis. Tai kartu ir TRAUKOS dėsnio pradžiamokslis, ir viena svarbiausių mūsų amžiaus knygų.“
Jack Canfield, knygos „The Success Principles“ autorius ir vienas pagrindinių knygoje „The Secret“ minimų mokytojų.

„Mokslas neseniai pradėjo įrodinėti tai, apie ką visą laiką bylojo senovės mitai ir religija: gali egzistuoti kažkas panašaus į gyvybinę energiją.“

„Ši svarbi knyga praplečia vaizduotę... Mes esame ant mūsų supratimo apie visatą revoliucijos slenksčio.“
Arthur C. Clarke

„Žmogus bėgant laikui vis pasiekia evoliucinį tašką, kai iš esmės pasikeičia jo suvokimas apie žmogaus sąmonę. Lynne McTaggart knyga „Laukas“ yra įkvepianti.“
Barbara Marcx Hubbard Sąmoningos Evoliucijos fondo prezidentė


  • Autorius: Lynne McTaggart
  • Leidėjas: Holistinio ugdymo institutas
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 446
  • Formatas: 15x21, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786099624037
  • Vertėjas: Karolis Sinskas
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Parašykite atsiliepimą apie „Laukas“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Ezoterinės knygos

Lynne McTaggart pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą „Laukas“, kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos „Laukas“ aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos „Laukas“ už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą „Laukas“? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Lynne McTaggart tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su „Laukas“ perkama kartu